Şerifoğulları: Sizlere Hizmet Etme Adına Çalışacağız

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Olgunlar Mahallesi, sebze hali esnafı ile Manas Kültür Evi’ni ziyaret ederken, Olgunlar Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Şerifoğulları: Sizlere Hizmet Etme Adına Çalışacağız

AK Parti Elazığ  Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim ziyaretleri kapsamında olgunlar Mahallesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret ederek, hem sorunları dinledi hem de başkan olması halinde yapacağı çalışmaları anlattı.

Olgunlar Mahallesi’nde partisi tarafından oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına da katılan Şahin Şerifoğulları, vatandaşlara da seslendi.

Şerifoğulları’nı İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ ve Eski milletvekili Tahir Öztürk’te yalnız bırakmadı.

GÜRGÖZE: BU MAHALLENİN SORUNLARINI, PROBLEMLERİNİ BİLEN BİRİSİ

AK parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bundan 3 gün önce Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi şereflendirmesi münasebetiyle Elazığ’ın her bir köşesinden ve de Olgunlar Mahallesi’nden muhteşem olarak gerçekleştirmiş olduğumuz mitingimize katılımızdan dolayı hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. Elazığ’ımız, Elazığ’ın misafirperverliğini, Elazığ’ın şanına yakışır bir şekilde Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı. Kentsel dönüşüm ihtiyacını biliyoruz. Başkan Adayımız zaten sizden olan birisi. Hemen yanı başındaki mahalleden olan birisi. Bu mahallenin sorunlarını, problemlerini bilen birisi ve çözülmesi için projeler hazırladı” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: BURANIN ÇOCUĞU, BURANIN GENCİ

AK parti Elazığ Eski Milletvekili Tahir Öztürk, “Ben bu kalabalığı gördükten sonra 31 Mart’ta inşallah büyük bir zaferle çıkacağımızı, genç kardeşimiz Şahin Bey’i de şimdiden ilan ediyorum. Başkan olacağını görüyorum. Allah sizden razı olsun. Şahin kardeşimiz sizden birisi. Buranın çocuğu, buranın genci. Ben inanıyorum ki Olgunlar Mahallesi ve Sürsürü Elazığ’da oy rekoru kıracaktır” şeklinde konuştu.

DEMİRBAĞ: HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

AK parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ, “24 Haziran’da da yine Şahin Bey kardeşimiz ile aday ilen yine gelmiştik, yine bu şekilde coşkulu, büyük bir kalabalıkla bizleri ağırlamıştınız, karşılamıştınız. Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ediyorum. Demek ki böyle daha hayırlısı oldu. 31 Mart’ta Şahin Bey kardeşimiz inşallah sonuç netleşecek, belediye başkanı seçtiğimizde merkezi iktidarla birlikte, hükümetle, yerel yönetimler, İstanbul ve diğer belediyeler olmak üzere el birliği içerisinde Elazığ’ımıza inşallah çok çok güzel hizmetler yapacak Şahin Bey kardeşimiz” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BİZ ELAZIĞ’I SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Olgunlar Mahalle Sakinlerine seslenen Ak parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Milletimize hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze hız kesmeden devam ediyoruz. Ben aday olduğum günden itibaren hep aynı şeyi söyledim. Ben farklı bir belediye başkan adayı olacağım, farklı bir belediye başkanı olacağım, sizlerle omuz omuza, sizlerle iç içe siyaset yaparak bu şehri sizlerle birlikte yöneteceğimi her fırsatta söyledim. Toplum için çalışan herkes bizler için değerlidir, bizler için kıymetlidir. Bizlerde şehrimizin yönetiminde toplumsal hassasiyetleri olan herkese eşit şekilde davranacağız. Elazığ’ımız için toplumsal fayda noktasında hiçbir ayrım yapmayacağız. Biz yola sizlerin duasıyla, sizlere hizmet etmek için çıktık. Sabır ve gayret ile Elazığ’ımız için bir olup güzel işler başaracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Bizim hep söylediğimiz bir şey var. Belediyecilik hizmet işi, belediyecilik gönül işi, belediyecilik sevda işi. Biz Elazığ’ı sizlerle birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Olgunlar Mahallesi SKM’nin açılışı gerçekleştirildi.

ŞERİFOĞULLARI: SİZLERE HİZMET ETME ADINA ÇALIŞACAĞIZ

Olgunlar Mahallesi’nde düzenlenen kahvehane toplantısına da katılan AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Bizler Elazığ’ın, Elazığ Belediyesi’nin her kuruşuna dikkat edeceğiz, her kuruşta sizlerin hakkının olduğunu biliyoruz. Bizler Beyt-ül mala el uzatmayacağız, Beyt-ul mala uzanan eli kıracağız. Allah’ın izniyle bu konuda çok kararlıyız. Biz sizler için gece gündüz demeden çalışacağız, yılmayacağız, yorulmayacağız, Rabbim bize genç yaşta bu şehrin Şehr-ül Emin makamına oturabilmeyi nasip ederse bizler gençliğimiziin bize vermiş olduğu enerjiyi, bize vermiş olduğu heyecanı sizlere hizmet etme adına çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında sebze halinde faaliyet gösteren esnaflarla da buluştu.

Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da eşlik etti.

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın seçim ziyaretlerinin bir başka durağı Manas kültür evi oldu.

Şerifoğulları başkan olması halinde gerçekleştirecekleri kültür sanat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 20:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yalnız kurt
yalnız kurt - 5 yıl Önce

memleketin 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yoktur...siz ne kadar çok fotoğraf koysanızda millet kararını vermiştir...Bu işi hakkıyla ALİ ŞEKERDAĞ yapar...

metin
metin @yalnız kurt - 5 yıl Önce

memleketin hali ortadayken hala akpye oy verecez diyenlerin olması çok düşündürücü gerçekten

Millet İTTİFAKI
Millet İTTİFAKI @yalnız kurt - 5 yıl Önce

ha akp ha mhp ikiside aynı.bu nedenle oyumuz Millet ittifakına.her gün sokakta gördüğünüz komşunuz kardeşiniz arkadaşınız için sırf kendileri gibi düşünmedikleri için zillet diyorlar.bu sizi rahatsız etmiyorsa götürün oy verin. ama beni rahatsız ediyor. bu nedenle millet ittifakına oy vereceğiz.

Nizamettin
Nizamettin - 5 yıl Önce

İlimizin Bekası için oylar Şahin Şerifoğulları na

müstehak
müstehak @Nizamettin - 5 yıl Önce

yav ne beka problemi arkadaşım? şaşırdınız iyice kendinize gelin artık.

Emre
Emre @Nizamettin - 5 yıl Önce

Patates, uzayda ekilen ilk bitkidir. 1995 yılında, uzay mekiği Columbia'da yetiştirdiler. Uzay İstasyonu'ndaki astronotlar, Uzay İstasyonu'nda tarım yaptılar. Ürettikleri marullarla salata yapıp yediler. NASA bu tarihi yemeği internetten naklen yayınladı, üç yıl oldu. Uzay İstasyonu'ndaki serada patates yetiştiriliyor. Buğday, domates, soğan, pirinç, bezelye, şalgam, turp, sarımsak, salatalık, maydanoz, dereotu yetiştiriliyor. Mars kolonisi Mars'a yerleştiğinde ilk ekilecek ürün patates olacak. Ürdün'de çölde, deniz suyunu arıtarak tarım yapılıyor, domates, patlıcan, soğan yetiştiriliyor. Suudi Arabistan'da çölde organik tarım yapılıyor. İsrail'de toprak yok, gölge bile yok ama tohumda süper güç. Arava Çölü'nden dünyaya sebze meyve ve çiçek ihracatı yapılıyor. Avustralya çölde domates yetiştiriyor. Bugün 200 bin ton patates ithal ediyoruz. Uzayda, çölde ve topraksız bile yetişiyor. Dünyanın en bereketli memleketi Türkiye, ithal ediyor. (Alıntıdır) Beka işte budur.

Erdinç
Erdinç @Nizamettin - 5 yıl Önce

Nizamettin bey gibi düşünenler olduğu sürece bu memleket gram gelişemez.Halen daha beka için oylar akpye diyor.halklar hak ettikleri şekilde yönetilir.

Murat
Murat @Nizamettin - 5 yıl Önce

Nizamettin Bey haklı. Yıllardır memleketi CHP yönetiyor. Elazığ'ın köy olmaktan kurtulup, şehirleşmesi ve bekası için AKP'nin gelmesi gerekli(!) İnsan, anlama, algılama, sorgulama, eleştirel düşünme, akıl yürütme, neden sonuç ilişkisi kurabilme ve tarihten ters alabilme gibi akılcı yeteneklerle kendini geliştirmemiş ise, duygusal dürtüleriyle hareket eder.

Hakan
Hakan @Nizamettin - 5 yıl Önce

PIYANGODAN CIKMIS 1 YILDIR GUNDEMDE ŞAHIN MHP-AKP DISINDA SUAN HICBIR PARTIYE VERMEM ZATEN... BENDE BILAL COBAN DIYORUM

Serhat
Serhat @Nizamettin - 5 yıl Önce

Beka diyince bi tek o mu var.. Bence bilal coban daha cok emek harcadi benim oyum hak edene adam secimden secime degil 9 yildir durmadan cabaladi birakin illa ak parti 17 yildir yaptilar yapilanlarda ortada.. vicdanli ve akilci oy kullanmak lazim...

fırat
fırat - 5 yıl Önce

adayları tv de hiç göremedim.Şahin Bey hiç görünmedi Kanal Fırat diğer kanallar davet etmiyormu? projelerini anlatmaları lazım.

Kayahan
Kayahan @fırat - 5 yıl Önce

Fırat Bey, projeler şunlar: 1-Kaldırım yapım ve yenileme seferberliği, 2-Kaldırımlarda kapsamlı yenileme çalışması, 3-Kaldırım yenileme ve düzenleme, 4-Kaldırım ve asfalt yenileme, 5-Kaldırım düzenleme, 6-Kaldırım bakım, onarım ve yenileme, 7-Ekonomik ömrü tamamlanan kaldırımların yenilenmesi, 8-Daha modern ve estetik kaldırımlar, 9-Önemli caddelerin kaldırımlarına basalt taş döşemesi, 10-Kaldırım ve tretuvar çalışması, 11-New Sidewalk.

Tarafsız
Tarafsız @fırat - 5 yıl Önce

Sahini görmene gerek var mi medya bas bas sahin diyor zaten :)))

HAZAR
HAZAR - 5 yıl Önce

HELE SABREDİN SANAL KAHRAMANLAR ŞAHİN BAŞKAN GELİYOR AZ KALDI

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Belediye ile beka vurgusu çok ilginç doğrusu 17 yıldır belediyede olan farklı bir partiymiş gibi konuşmakta ayrı bir ahmaklık, ama ELAZIĞ hakediyor, ilçe yapılsın bence. Tamam ak olsun da malatya yanıbaşımızda bir oraya bakın bir buraya , koyun olmayın artık, vekil önünde el pençe durdukça daha çok yerler arsaları tarlaları sizde alkış tutarsınız, yapılan aptal bir proje için cebinizden ne kadar para çıktı hiç düşündünüz mü ama nerde düşünebilmek bir yetenektir,


SIRADAKİ HABER

banner137