Hal hatır sordu, tokalaşmadık el bırakmadı.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğlu seçim ziyaretleri kapsamında Aksaray mahalle sakinleri ile Hürriyet caddesindeki esnafla bir araya geldi.

ŞERİFOĞULLARI: SORUNLARIN ÜZERİNE GİDECEĞİZ

Aksaray Mahallesi’nde konuşan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı şahin Şerifoğulları, “Biz belediye başkanı olursak, rabbim bize şehrin Şehr-ül Emin makamını olmayı nasip ederse kesinlikle hizmette de ayrım yapmayacağımızı ifade ediyoruz. Biz oy isterken her vatandaşımızın elini sıkarken ayrım yapmadığımız gibi seçildiğimiz takdirde de her bölgeye hizmet yapacağımızı ifade ediyoruz. Çözüm odaklı çalışmalar yapacağımızı her yerde vurguluyoruz. Kesinlikle sorunları ertelemeyeceğiz, sorunları ötelemeyeceğiz, sorunlardan korkmayacağız. Cesaretli, kararlı bir şekilde sorunların üzerine gideceğiz. Biz yönetimde dirayetli ve kararlı olacağız. Ama halkımıza karşı bir o kadar da mütevazı olacağız. Hizmet belediyeciliğini ve gönül belediyeciliğini birlikte yöneteceğiz. Hizmet belediyeciliğimizi gönül belediyeciliği ile Allah’ın izniyle taçlandıracağız. Biz seçimden sonraki 54 yıl boyunca da her mahallede her bölgede insanlarımızla oturup onların dertleriyle dertlenebilme adına çalışmalarımızı yapacağız”dedi.

ŞERİFOĞULLARI: BÜTÜN MAHALLELERİMİZE PROJELER YAPTIK

Projelerini tek tek sıralayan Aday Şerifoğulları, projelerinden biri olan “Mobil Beyaz Masa” uygulamasının önemine dikkat çekerek, “Bizim projelerimizden bir tanesi “Mobil Beyaz Masa” olacak. “Mobil Beyaz Masa” uygulamasında her mahallede aracımız gidecek orada vatandaşlarımızla buluşacak. Sorunları yerinde tespit edecek. Hemen anında belediyedeki ilgili yerlere götürülecek. Hemen hızlı bir şekilde bütün mahalleye hizmet gidecek. Bizim Elazığ’la ilgili 11 ana başlıkta 100 projemiz var. Biz bu projeler arasında bütün mahallelerimize projeler yaptık. Elazığ’ın asli sorunları neyse onları projelendirdik. Allah’ın izniyle aldatan olmayacağız. Vaat ettiğimiz şeyleri sizlerle paylaşacağız. Kesinlikle yapamayacağımız projeleri sizlerle paylaşmayacağız. Bu konuda çok net bir şekilde vurguluyorum aldatan olmayacağım. Sizlerle paylaşacağım projeleri 5 yıl bittiği sonra o projeleri gerçekleştirebilme adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalar yapacağım” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Şerifoğulları’nın bir diğer durağı ise Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesiydi.

2018 – 2019 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılını bitiren öğrenciler karnelerini AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın elinden aldı.

HABER: KEVSER ÖZ