Şerifoğulları: Yapabileceklerimizi Halkımıza Anlatacağız

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarına bir dizi ziyaret ve kapalı çarşı esnafları ile devam etti.

Şerifoğulları: Yapabileceklerimizi Halkımıza Anlatacağız

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ilk durağı MÜSİAD Elazığ Şubesi oldu.

Şerifoğulları’nı MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Mehmet Özeren ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

ÖZEREN: ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDIR

MÜSİAD Başkanı Mehmet Özeren, “Biz inanıyoruz ki bu demokratik yarışta tüm adaylarımız gibi AK Parti Belediye Başkan Adayımızda bu memleketi daha yaşanılır bir memleket haline getirmek, sosyo ekonomik yönden daha mutabık bir hale getirmek için istihdamı artırmak için elinden gelen gayreti göstereceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA SON HIZIMIZLA DEVAM EDİYORUZ

MÜSİAD’ın Ülke geneli ve Elazığ’da ciddi çalışmalara yaptığını ifade eden Ak parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “MÜSİAD hem ülke genelinde hem ilimiz yerelde çok ciddi çalışmalar yapıyor. Ülkemize, ilimize çok ciddi manada katma değer katıyor. Bu noktada bizlerde seçim çalışmalarımıza son hızımızla devam ediyoruz. Rabbim nasip ederse bizlerde şehrin şehrül emin makamına gelirsek sizlerle birlikte çalışacağımızı her yerde anlatıyoruz, söylüyoruz, vaat ediyoruz. Biz katılımcı belediyeciliği önemsiyoruz, istişareyi önemsiyoruz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle, vatandaşlarımızla istişare yaparak ilimizin sorunlarını çözebilmek adına çalışmalarımızı, gayretimizi yapacağız. Burada bugün bizlere Elazığ’ın sorunlarıyla ilgili anlatmış olduğunuz başlıklar bizler için çok kıymetli” şeklinde konuştu.

Şerifoğulları’nın ziyaretlerinin bir başka durağı Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı oldu. Şerifoğulları’nı, Yeniden Refah Partisi İl Bakanı Fikret Uymaz karşıladı.

UYMAZ: 1989 İLE BAŞLAYAN MİLLİ GÖRÜŞ RUHUDUR

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fikret Uymaz, “Cumhurbaşkanımızın da her zaman defaatle ifade ettiği gibi 94 ruhu ki bu 1989 ile başlayan milli görüş ruhudur. İnşallah buna dönüldüğü taktirde milletçe buna sarıldığımız taktirde çözemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur. İnşallah milletimizin kurutuluşu da yine bu ruha, bu ziniyete mümkündür. Ben tekrar bu vesileyle Sayın Belediye Başkan adayına ve beraberindeki heyete teşkilatım adına ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Şahin Şerifoğulları, ziyaretleri kapsamında Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile de bir araya geldi. Şerifoğulları’na AK parti Genel Merkez koordinatörü Yusuf Coşkun ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze’de eşlik etti.

Ak parti Elazığ Belediye Başkan Adayı  Şahin Şerifoğulları’nın bir baka durağı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları oldu. Şerifoğulları’na Ak Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ’da eşlik etti.

Öte yandan Şahin Şerifoğulları Kapalı Çarşı Esnafıyla buluştu. AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ında eşlik ettiği Şahin Şerifoğulları, hem sorunları dinledi hem de seçimler için destek istedi.

ŞERİFOĞULLARI: YAPABİLECEKLERİMİZİ HALKIMIZA ANLATACAĞIZ

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Ak parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Halkımızın, esnaflarımızın bize göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor, partimize göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor. İnşallah seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devem edecek. 31 Mart tarihine kadar hem Milletvekillerimiz hem teşkilatımızla birlikte son hızımızla çalışacağız, gayret edeceğiz. Yapabileceklerimizi halkımıza anlatacağız. Rabbim nasip ederse seimden zaferle ayrıldıktan sonra da vaat ettiğimiz projeleri halkımızla bir bir hayata geçirerek Elazığ’ımızı daha güzel yerlere getirebilme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

DEMİRBAĞ: HEMŞEHRİLERİMİZE GÖSTERDİKLERİ BU İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ak parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da “Her zaman olduğu gibi bizim insanımızın Tayyip Erdoğan olsun, AK Parti’mize çok büyük bir sevgisi var, saygısı var, bağlılığı var. Ekonomik sıkıntılardan dolayı o da ülkemizden kaynaklanan bir malum olduğu üzere Amerika kaynaklı müdahaleden dolayı yaşanan bu geçici sıkıntı elbette ufak tefek sıkıntılar var. Ölçü vermek doğru değil ama önemli sıkıntılar var. Ama Elazığ’ımızla lgili değil, gördüğümüz sıkıntıları zaten belediye başkan adayımıza aktardılar. İnşallah seçildikten sonra  da müdahale edilmesi gereken konularda ilk fırsatta müdahale edecek. Ben hemşehrilerimize gösterdikleri bu ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 20:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Türker
Türker - 5 yıl Önce

chp yönetiyor sanki yıllardır memleketi.akpye oy verelimde düzeltsin her şeyi

Mesut
Mesut - 5 yıl Önce

Bana anlatma artık yağmurlu günde su yok size 15 yıldır oy verdikte ne oldu

SIRADAKİ HABER

banner137