Şeyh Ali Septi Hazretleri Aile Bireyleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Şeyh Ali Septi Hazretleri Bölgesel aile bireyleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Şeyh Ali Septi Hazretleri Aile Bireyleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Şeyh Ali Septi hazretleri bölgesel aile bireyleri düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Yoğun katlımın olduğu programa 23 ve 24.dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Bükardi Belde Belediye Başkanı Yılmaz Açmaz, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, Diyarbakır Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, Diyarbakır AK parti Eski İl Başkanı ve Diyarbakır Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Muhammet Dara Akar, Elazığ Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Aygören,  Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu, , Arıcak ilçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Kılınç, İş İnsanı Said Özsoy ve çok sayıda davetli katıldı.

SEPTİOĞLU: BÜTÜN DOSTLAR BİR ARAYA GELDİK

23 ve 24.dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, “Bir sılayı rahim görevini ifa etmek için bütün dostlar olarak bir araya geldik. İnşallah hayırlara vesile olur. Hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SEPTİOĞLU: BU GÜZEL GÜNLERİN HÜRMETİNE BOLLUK, REFAH, MUTLULUK DİLİYORUM

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu, “Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Bu Ramazan’ın bereketi ile inşallah ilimiz olarak, ülkemiz olarak bu sıkıntılı günleri rahat bir şekilde kısa sürede atlatırız. Önümüzde bir seçim süreci var. Onun da hayırlı olmasını dileriz. Bu güzel günlerin hürmetine bolluk, refah, mutluluk diliyorum” şeklinde konuştu.

AKAR: GÜNLERDE BİR ARAYA GELİP DAYANIŞMA DUYGULARINI DİLE GETİRMEK MORAL OLUYOR

Diyarbakır Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Muhammet Dara Akar, “Önümüzdeki süreçte aile fertleri ve dostları olarak bir büyük buluşmayı gerçekleştireceğiz. Çünkü hakikatten bu günlerde insanlarımızın bu mağduriyet deprem ve çeşitli sıkıntılardan ötürü yaşadığı bu günlerde bir araya gelip dayanışma duygularını dile getirmek moral oluyor” dedi.

AYGÖREN: VEYA RAMAZAN’DAN SONRA DAHA BÜYÜK BİR AİLE BULUŞMASI OLACAK

Diyarbakır Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören, “Bu sadece aile arasında bir iftar yemeğiydi. İleriki günlerde veya Ramazan’dan sonra daha büyük bir aile buluşması olacak. Katılım sağlayanların, bütün akrabaların önümüzdeki Ramazan bayramını kutluyorum. Depremde zarar gören herkesin şimdiden Ramazan bayramını kutluyoruz” diye konuştu.

YILDIRIM: ARALARINDA BULUNMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, “Şeyh ali Septi ailesinin bireyleri tarafından burada bir iftar yemeği düzenlendi. Bizleri de dostları olarak davet ettiler. Biz aralarında bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

KILINÇ: HALKIN GERÇEKTEN AYDINLANMASINA ÇOK BÜYÜK VESİLESİ OLMUŞ BİR ZATTIR

Arıcak İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Kılınç, “Şeyh Ali Septi hazretleri bölgemiz için gerçekten çok kıymetli bir zattır. Özellikle Arıcak, Palu bölgesinde halkın gerçekten kurtuluşuna, halkın gerçekten aydınlanmasına çok büyük vesilesi olmuş bir zattır “şeklinde ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137