Sezai Karakoç Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı

Diriliş Şairi merhum Sezai Karakoç’un vefatının sene-i devriyesinde, Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinde anma programı düzenlendi.

Sezai Karakoç Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı

Diriliş Şairi merhum Sezai Karakoç, vefatının sene-i devriyesinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezinde anma programı gerçekleştirildi.

İl Müdürü Abdulsamet Eren, Tügva İl Başkanı Muhammed Sacid Ataş, Birim Müdürleri Genç Gönüllüler ve Davetliler katıldı.

Program; Yazar Sezai Karakoç Belgeseli, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Şiir Okumalarıyla sona erdi.

GSİM: ŞUURLA HAREKET EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ ANLAMAMIZ VE UYGULAMAMIZ LAZIM

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Bu güzide program da emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Üstadı birinci yılında anmak, hatırlamak ve gençliğe hayatını anlatmak çok önemli. Diriliş Şairi olarak biliyoruz ve yazdığı eserlerle özellikle Gençlere Diriliş ruhunu miras bıraktığını biliyoruz. Programda da gösterilen Sine vizyon ile hep birlikte izledik, içinde bulunduğumuz zaman ve şartlara bakıldığın da aslında Üstadın eserlerinin ne kadar kıymetli olduğu örnek alınması gerektiği hatta o şuurla hareket edilmesi gerektiğini anlamamız ve uygulamamız lazım. Verdiği mücadeleler de daima gençleri öğütleyen eserler kaleme alan ve en önemli vurgusu Diriliş olan Yazar, Şair Sezai Karakoç’u vefatının sene-i devriyesinde, bu güzel programla birlikte tekrar rahmet ve minnetle anıyor, emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137