MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyetin bir diğer durağı Sivrice ilçesi oldu.

Heyet Sivrice Belediyesi tarafından Belediye hizmet binası, Belediye araç park, Belediye kültür ve kongre merkezi, Kır düğün salonu, Belediye bakım- onarım atölyesi, Karaçalı su deposu, Akpınar su deposu ve derin kuyusu, Kentsel dönüşüm, Doğalgaz, Mobil tahsilat aracı, Mezarlık düzenleme istinat duvarının toplu açılış törenine katıldı.

GÜNDOĞAN: SİZ DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ DÜŞÜNDÜK

Toplu Açılış Töreninde konuşan Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, “Daha depremin yaralarını sarmadan yaşanan pandemi süreci… yorulduk, yıprandık, üzüldü ama vazgeçmedik. Her kriz bir fırsattır diyerek bu olumsuzlukları birer fırsata çevirmek istedik. Attığımız her adımda aldığımız her kararda ilçemizi ve siz değerli hemşehrilerimizi düşündük, gençlerimizin, evlatlarımızın geleceklerini düşündük. Onlara hem ekonomik hem de sosyal anlamda Sivrice inşa etmek için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Asla yorulmayacağız. Çünkü biz bu makama hizmet için talip olduk. Biz bu makama ilçemizin refahı ve geleceği için talip olduk. Halk için çalışmak, hak için çalışmaktır diyerek Allah rızası için talip olduk. Biz bu makama Hazar Baba Dağı, Hazar Gölü için talip olduk. Aziz şehrin eşsiz ilçesi Sivrice’mizi daha güzelleştirmek için talip olduk” ifadelerini kullandı.

FENDOĞLU: SİVRİCE DOĞU ANADOLU’NUN BODRUM’U OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLEYECEKTİR

MHP Malatya Milletvekili MKYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, “Bugün görüyoruz ki çok güzel şeyler yapılmış. Başta belediye başkanımız olmak üzere yepyeni bir Sivrice yapmışlar, yepyeni bir cazibe merkezi yaratmışlar. Burası tamamen bittiği, hayallerine temayül ettiği bir ilçe konumuna gelirse eğer Doğu Anadolu’nun Bodrum’u olma yolunda hızla ilerleyecektir” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: HİÇ AKLIMA GELMEZDİ Kİ BEN SİVRİCE’YE GİDECEĞİM VE ORADA BİNALAR YAPILACAK

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, “Biz Sivrice’nin yerle bir olmuş halini de gördük. Sivrice’nin imar edilmiş halini de Cenap-ı Allah bize gösterdi. Hiç aklıma gelmezdi ki ben Sivrice’ye gideceğim ve orada binalar yapılacak ve onun açılışına katılacağız. O da Cenap-ı Allah’ın bize bir lütfu oldu” diye konuştu.