Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "sosyal medyadan sosyal meydana" etkinliği Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Matrak, yüz boyama, halk oyunları, survivor parkuru, resim, gitar, bağlama, keman, deneyap atölyesi gibi etkinliklerle gençler, sosyal medya bağlamlılıklarından kurtulup rekabet ortamında kaynaşıp, keyifli vakit geçirdiler.

Çocuklar, gençler ve ailelerin katıldığı Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesi etkinliği Bağlama ve Gitar Eğitmenlerinin dinletisiyle program sona erdi.

EREN: BU PROGRAM DA EMEĞİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZA VE GÖNÜLLÜLERİMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Şerifoğulları, Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu Ağırladı Başkan Şerifoğulları, Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’nu Ağırladı

Düzenlenen etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Çocuklarımız, gençlerimiz ve çok değerli velilerimiz için de inşallah bir farkındalık oluşur ve gelişimleri açısından ilgi uyandırır. Hem bunları geliştirelim hem de mesleki ve sosyal hayatlarında da bu çocuklarımıza bir kazanım oluyor, en kıymetlimiz olan bu çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, ilgilerinizden dolayı da velilerimize teşekkür ediyorum. Bu program da emeği olan çalışma arkadaşlarımıza ve gönüllülerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.