Elazığ’da çok önemli işlere imza atan Harput Ajans, “Anadolu Bilişim Buluşmaları” etkinliği ile 2017 yılından bu yana Anadolu’nun teknoloji ve bilişim gündemini belirlemeye çalışan; geleceği bugünden görerek bu konuda bireylerin, şirketlerin ve ülkemizin sektörel vizyon, strateji ve yol haritasını oluşturmasını destekleyen; yeni teknolojilerin tüm alanlarda iş ve yaşamımıza etkilerini çok boyutlu ele alan; yarına nasıl hazırlanmamız gerektiğini ortaya koyan; etki alanı ve etkileşimi ölçülebilir olacak şekilde ulusal ve uluslar arası boyutu ile geniş ve zengin içerikli etkinliği olma özelliği taşıyor.

Anadolu Bilişim Buluşmaları etkinliği, İş Dünya’sının teknoloji ile etkileşimini bugününü ve gelecek vizyonunu ortaya koyarak özellikle Anadolu’nun lider ve işbirliği etkinliği olma yolunda emin adımlarla yolunda devam etmektedir.

Anadolu Bilişim Buluşmalarının 3.Organizasyonunda “Yerli ve Milli Teknolojiler” kapsamında Spor sektörü ile ilgili olarak, “Yeni Nesil Spor Teknolojileri” konulu buluşmayı 2019 yılında Konya’ da gerçekleşmişti.

Etkinlik bu defa; Harput Ajans ve Kamu Bilişim Derneği ortaklığında, Pandemi sürecinde teknolojide yaşanan dijital dönüşüme ışık tutacak olan “Spor Endüstrisi” ile ilgili gelişmeleri programına alarak “Anadolu Bilişim ”Dijital” Buluşmaları” kapsamında 27 Ekim Salı günü “online” ortamda gerçekleştirilecek.

Etkinlik iş dünyası için “Spor Endüstrisinde Dijital Dönüşüm” ana teması “Aksiyonun İçinde Ol” mottosu çerçevesinde ele alınacaktır.

Spor Endüstrisi, Spor Teknolojileri, Sporda Dijitalleşme ve E-Spor ana başlıkları altında ve güncel alt başlıklardaki konuları konuşmak üzere “Spor Endüstrisinin Aktör ve Oyuncuları” yanı sıra Kamu, Özel Sektör, Üniversiteler İş ve Spor dünyasının Akademisyen ve Uzmanlarının katılımı ile gerçekleşecek.

Etkinlik programı ve detayları anadolubilisimbulusmalari.com sayfasından takip edilebilecek ve  canlı olarak youtube/kamubilisimdernegi  sayfasından yayınlanacaktır.