Kamu Sen İl Temsilcisi Reşit Kılıç, Bağlı sendika başkanları ile birlikte,13 Ocak’ta kongresini gerçekleştiren ve başkanlığa yeniden seçilen Ramazan Gürgöze ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Siyasi partilerin, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu ifade eden Kamu Sen il Temsilcisi Reşit Kılıç, milletin ülke yönetmek üzere AK parti hükümetine yetki verdiğini anımsattı.

Kılıç, Kamu Sen olarak Elazığ’da da Ramazan Gürgöze başkanlığındaki  AK Parti’nin Elazığ’ın sorunlarının çözümü noktasında çaba sarf etmeleri ile kendilerine destek vereceklerini ifade etti.

“BU ÜLKE BİZİM BAŞKA GİDECEK YERİMİZ DE YOK”

Kılıç yaptığı konuşmada, “Yeni kongreleri Elazığ için, Türkiye için hayırlı olsun. Yeni hizmetlere, güzel hizmetlere ve Elazığ’ımızın kalkınmasında daha büyük yatırımların, daha güzel işlerin oluşması, huzur ve refahın artması noktasında Elazığ’ı kalkındırmaları çabası içerisinde bulunduklarında bizim de kendileriyle birlikte hareket edebileceğimizi söylemek isteriz. Bu ülke bizim başka gidecek yerimiz de yok” dedi.     

Hükümetin Afrin ile ilgili aldığı kararı Kamu Sen olarak desteklediklerini de kaydeden Reşit Kılıç, harekatın başarı ile sonuçlanacağına inandıklarını söyledi.

“BİZLER HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZİ SUNMAYA HAZIRIZ”

“Bu harekatın milletimiz açısından, Türk İslam dünyası açısından önemli bir harekat olduğunu vurguluyoruz” diyen Kılıç, “Başarı cenabı Allah’ın izniyle gelecektir. Sayın Gürgöze’ye ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine de hayırlı, uğurlu olsun. Cenabı Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atarsınız, bizler de her türlü desteğimizi sunmaya hazırız diyoruz” ifadelerini kullandı.

“SENDİKALAR İŞ HAYATINDA VAZGEÇİLMEZ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIDIR”

16 Yıldırı partilerinin tek başına iktidarda olduğunu hatırlatan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de, sendikaların iş hayatında vazgeçilmez sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.

Gürgöze siyasi düşünceleri farklı olsa da; devlete, millete, bayrağa hizmet eden tüm STK’ları desteklediklerini, onların kendileri için yol gösterici olduğunu kaydetti.

“FARKLILIKLAR BİZİM ZENGİNLİKLERİMİZDİR”

Gürgöze yaptığı konuşmaya şöyle devam etti: “Bizler AK Parti olarak Elazığ’da da şahsımız olarak her vesilede ifade ediyoruz. Siyasi düşüncesi farklı olabilir. Farklı düşünebiliriz. Farklı düşünmeliyiz. Farklılıklar bizim zenginliklerimizdir. Farklı düşüncede olmak bizim ülkemizin zenginliğidir. Geleceğimizin teminat altına alınmasıdır. Biz hep böyle değerlendiriyoruz. Sivil toplumu önemsiyoruz. Hangi siyasi düşünceden olursa olsun, milletine, devletine, ülkesine, vatanına, bayrağına, beraberliğimize ve bütünlüğümüze hizmet eden bütün sivil toplum kuruluşlarını sürekli desteklediğimizi, onların yol göstericiliğine ihtiyacımız olduğunu her seferinde ifade ediyorum. Etmeye de devam edeceğiz. Bugüne kadar çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Değerli başkanlarımız da şehadet edecektir. Birçok sivil toplumla ilgili programlarımızda kendilerini davet ettik. Bundan sonra ki süreçte de çok yakın temasımız olacak ve daha çok konuşarak daha çok istişare ederek en doğruyu bulmaya gayret edeceğiz. Çünkü farklı düşünceden, farklı pencereden bakış olamayınca tek tip düşüncenin ülkenin de hayrına olmayacağı inancındayız. Bu nedenle biz sivil toplumun yol göstericiliğine, ilimizin, ülkemizin kalkınmasında yol gösterici olacağına inanıyoruz. Bu sizin yol göstericiliğinize de ihtiyacımız olduğunu da bir kez daha ifade ediyorum.”

Türkiye’ye yönelik yapılan saldırılar karşısında STK ve siyasi partilerin her düşüncesinin önemine dikkat çeken Gürgöze, Afrin’de yapılan operasyona hız kesmeden devam edileceğini söyledi.

“SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Gürgöze yaptığı açıklamada, “Devletimiz, Mehmetçiğimiz Afrin’de operasyon düzenliyorlar. Bu operasyon sadece oradaki terör örgütlerine karşı yapılan bir operasyon değil, maalesef dünyanın 4 bir noktasından güçlerle maalesef mücadele ediyoruz. Sonuna kadar bu mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Türkiye’ye, birliğimize, beraberliğimize kast eden her hangi bir eylem ya da tehlike nereden gelirse gelsin, geldiği yerin hiçbir önemi yok. Hangi güçten gelirse, gelsin biz ülkemizin, birliğini, beraberliğini sonuna kadar savunarak mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu hususta hiçbir tereddüt hiçbir şüpheye yer verecek bir davranış içerisinde olmadık. Bundan sonra da olmayacağız” diye konuştu.