Elazığspor’un Pendikspor beraberliğiyle ligin bitimine bir hafta kala 2. Ligden 3. Lige düşmesinin arından yeni sürecin nasıl işleyeceği konusunda kamuoyunun beklentisi var.

Sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getiren Elazığlılar, mevcut yönetimin kongre kararı alıp görevi bırakması gerektiğini belirtirlerken, şehrin paydaşlarının da içerisinde olduğu güçlü bir yönetimle bordo beyazlı kulübün tekrar eski günlerine döneceğine dair umutları ve beklentileri var.

Elazığspor’un aslında geçtiğimiz sezon küme düştüğünü ancak depremden dolayı haklarını dondurarak ligde kaldığını belirten Elazığspor taraftarları, geçen sezondan buyana değişen bir durumun olmadığını ve bordo beyazlı takımın bir yıl gecikmeli olarak küme düştüğünü ve bunun da geçen sezondan belli olduğunu dile getirdiler.

Elazığspor’un mevcut yönetimle kapanma noktasına geldiğini belirten taraftarlar, bir an önce belediye başkanı Şahin Şerifoğulları öncülüğünde şehrin paydaşlarının da yer alacağı güçlü bir yönetim oluşturularak Elazığspor’u bulunduğu yerden üst liglere taşımak için gayret gösterilmesi gerektiğini belirttiler.