31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Meclis Üyeliği başvurularını kabul etmeye devam ediyor.

Genç bir isim olan iş adamı Tarkan Seçkin, Belediye Meclis üyeliği için resmi müracaatını yaparak aday adayı olduğunu açıkladı.

IŞIKVER: CESARETİNİ KUTLUYORUM

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “31 Mart 2019 Maahalli İdareler seçimi kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi gençlerin müracaatlarını özellikle çok önem veriyor. Yine bir genç kardeşimiz, iş dünyasının yakından tanıdığı aynı zamanda işletme mezunu bir kardeşimiz. Tarkan Seçkin’in müracaatını almak üzere bir aradayız. Kendisine bu kutlu yolda bizlerle beraber olduğu için yürekten, gönülden teşekkür ediyorum. Cesaretini de kutluyorum. Rabbim yolunu bahtını açık eylesin” ifadelerini kullandı.

SEÇKİN: YAŞAMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR VE ONUR KAYNAĞIDIR

Öz geçmişi ile ilgili bilgi veren MHP Elazığ Belediye Meclis Üyesi aday adayı Tarkan Seçkin, “Elazığ doğumluyum, evliyim, bir çocuk babasıyım. İlk, orta, lise öğrenimimi Elazığ’da tamamladım. Halen Fırat Üniversitesinde fakülte eğitimime devam etmekteyim. Aile şirketimiz olan inşaat firmamızı yönetmekteyim. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler yerel seçimlerinde ilkesi söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır olan başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere onurlu ve gururlu arkadaşlarla onurlu MHP bayrağı altında siyaset yapmak amacıyla MHP’den belediye meclis üyeliği aday adaylığımı yapmış bulunmaktayım. Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Elazığ’ımızda büyük bir değişim zamanı gelmiştir. Bu değişim hem MHP’nin belediye başkanlığını kazanarak, hem de meclis üyeliklerini kazanarak olacaktır. Bu değişimi MHP bayrağı altında yaşamak benim için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır” şeklinde konuştu.