Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez için akşam yemeği tertiplendi.

Bir otelde gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Elazığ belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’yla birlikte spor taban birliklerinin temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı.

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez’e plaket verdi.

ŞERİFOĞULLARI: SİZLERİ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK İLİMİZDE AĞIRLAYACAĞIM

Açıklamada bulunan Başkan Adayı Şerifoğulları, “Allah hepinizden razı olsun. Ayaklarınıza sağlık. Beni onurlandırdınız, şeref verdiniz, gururlandırdınız. İnşallah 31 Mart akşamında biz zaferle ayrılacağız, sizleri belediye başkanı olarak ilimizde ağırlayacağım. Daha uzun süre birlikte olabilme imkanı sağlayacağız. Hepinize ayrı ayrı şükranlarımızı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

DÜŞMEZ: ELAZIĞ’A BÜTÜN KALBİ DUYGULARIMI İLETMEK İSTİYORUM

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederayonu Başkanı Ali Düşmez ise, “Sevgili Başkan’a, başkan adayımız ama bizim gönlümüzün başkanı. Nisan’dan sonra Belediye Başkanı ziyaretine geleceğiz. Bizde bu sözü ona vermiş olalım. Çok güzel bir gece geçiriyoruz. Bende sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum. Elazığ’a bütün kalbi duygularımı iletmek istiyorum” dedi.

Yemekte ayrıca Türkiye faal futbol hakemleri ve gözlemcileri adına Atakan Aksu ile, Elazığ Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Mustafa Gür, genel başkan Ali Düşmez’e plaket takdim ettiler.

HABER: SITKI TAŞEL