Elazığ Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı kapsamından hizmete sunulan taziye evlerine farklı mahallelerde olmak üzere yenileri eklenmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar doğrultusunda İcadiye Mahallesi’nde yeni taziye evi inşa çalışmaları devam ediyor.

Hankendi beldesine bağlı Koparuşağı taziye evi de bakım ve onarımdan geçiriliyor.

Ayrıca Harmantepe Selli Köyü taziye evi, Sarıçubuk Cemevi çevresi, Aşağı Demirtaş ve Alayaprak taziye evleri de tadilattan geçirilerek geçtiğimiz günlerde hizmete sunulmuştu.

Elazığlıların taziyelerini rahat bir ortamda kabul etmeleri amacıyla geçen yıl inşa edilerek hizmete sunulan Salıbaba, Abdullahpaşa, Nailbey, Gümüşkavak, Çatalçeşme, Fevziçakmak taziye evlerine ilave olarak yapılan İcadiye Mahallesi taziye evi de yakın zamanda tamamlanarak hizmete açılacak.

İCADİYE MAHALLE MUHTARI İRFAN GÖZVUR’DAN BAŞKAN YANILMAZ’A TEŞEKKÜR

Mahallelerinde yeni yapılan taziye evine mahalle sakinleri olarak ihtiyaç duyduklarını ve bu çalışmaların yapılmasından dolayı çok memnun olduklarını belirten İcadiye Mahalle Muhtarı İrfan Gözvur, “Mahallemize gösterilen ilgi, alaka ve hizmetlerden çok memnunuz. Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz’a ve belediye çalışanlarına mahallemizde yaptıkları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.