Okul ve Kuran Kurslarının kitap ve kütüphane ihtiyacının karşılanması amacıyla harekete geçen Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi Kadın Kolları Kültür Park’ta kermes açtı.

16 Ekim tarihine kadar devam edecek kermesten elde edilen gelir, “Hediyem Kitap Olsun” projesi ile birlikte kütüphanesi ve kitabı olmayan okul ile kuran kursları için harcanacak.

İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Şemşettin Aydoğdu, projenin 81 ilde eş zamanlı uygulandığını kaydederek, Elazığlılardan destek beklediklerini kaydetti.

AYDOĞDU: İHTİYAÇ SAHİBİ İKİ TANE OKULUMUZA VE YATILI KUR’AN KURSLARIMIZA İNŞALLAH KÜTÜPHANELER TEŞKİL EDİLECEK

İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Şemşettin Aydoğdu, “ Türkiye Diyanet Vakfımızın 81 ilimizde eş zamanlı Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık ayları içerisinde ‘Hediyem Kitap Olsun’ kampanyası ile kermesler düzenlenmekte. Bu kermeslerden elde edilen gelirlerle her ilin kendi yerelinde ihtiyaç sahibi iki tane okulumuza ve yatılı Kur’an kurslarımıza inşallah kütüphaneler teşkil edilecek. Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubemiz kadın kollarımız önderliğinde kermesimiz bugün yarın ve Pazar günü devam edecek” dedi.