Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın, 1-1 sona eren Hendekspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 2 puan kaybettiklerini ancak alınan 1 puanın da değerli olduğunu söyledi.

Elazığspor’da en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Aydın, “varsa benden daha iyisini yapacak olan, ben tribüne çıkıp amigoluk yapmaya hazırım” diye konuştu:

Şehrin kenetlenmesi gerektiğini belirten Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın, devre arasında transferin açılmasının önemine de değinerek, “bırakın küme düşmeyi, play-off bile oynarız” diye konuştu.

CAFER: İKİNCİ YARI ÇOCUKLAR ÇOK İYİ TOP OYNADI

Teknik Direktör Cafer “İlk devre kötü oynadığımız kötü oynadığımız dönemde golü bulduk. Ama yine çok basit bir gol yedik. Bireysel hata ile golü yedik buna çözüm üretemiyoruz. İşin gerçeği ilk devre iyi bir top oynamadık. İkinci yarı ise çocuklar çok iyi top oynadı. Pozisyon üretemedik. Son 15 dakika iyide bir baskı kurduk ama orada pozisyon üretmekte zorlandık. İkinci yarıdaki oyundan genel olarak memnundum. Burada iki puan kaybettik ama aldığımız bir puan da kıymetli. İlerleyen haftalarda bir puanın bile kıymeti olacak” dedi.