Elazığ 2. OSB’de olan TEKNOVA Organize Sanayi’nin Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık başkanlığında gerçekleşen toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Asilhan Arslan ve Elazığ Belediye Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tügen katıldı.

Toplantı neticesinde Elazığ 2. OSB TEKNOVA Organize Sanayi’nin alt yapı ihalesi için nihai karar alındı.

TEKNOVA Organize Sanayi’nin ihalesi Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

YIRIK: İLİMİZİ SEVİNDİRECEK

Toplantının ardından açıklama yapan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Elazığ 2. OSB olan, TEKNOVA Organize Sanayi’mizin altyapı ihalesi için her şey hazır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İlimizi sevindirecek” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: HEDEFLERİNE ADIM ADIM İLERLEYEN ELAZIĞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, “Valimiz Sayın Erkaya Yırık, Başkanlığında, Elazığ TSO Başkanımız Sayın Asilhan Arslan ve kurul üyelerinin katılımıyla Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Hedeflerine adım adım ilerleyen Elazığ için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ise, “TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantımızı Valimiz Sayın Erkaya Yırık Başkanlığında, Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

TÜGEN: YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Elazığ Belediye Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Mehmet Tügen, “TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantımızı Valimiz Sayın Erkaya Yırık Başkanlığında, Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve ETSO Başkanımız Sayın Asilhan Arslan‘ın katılımları ile gerçekleştirdik” diye ifade etti.