Temsilcilerimizin Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

Temsilcilerimiz Elazığspor ve Harput Dibek Elazığ Karakoçan takımlarının hafta sonu oynayacakları karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu, Elazığspor-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasında İzmir Bölgesi Hasan Avcı Görev yaparken, Yomraspor-Karakoçan Maçında İse İstanbul bölgesinden Sercan Yılmaz düdük çalacak.

Temsilcilerimizin Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

Türkiye futbol federasyonu merkez hakem kurulu, hafta sonu oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı.

Yapılan atamalara göre Pazar günü saat 14:00’de ilimiz Doğukent Hıdır Bilek stadyumunda oynanacak olan Elazığspor-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını İzmir Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Hasan Avcı yönetecek.

Hakem Avcı’nın yardımcılıklarını yine İzmir Bölgesi'nden Fatih Söyler ile Atakan Tutan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Manisa Bölgesi’nden Emre Abar olacak.

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK’nın yine Pazar günü deplasmanda Yomraspor’la oynayacağı karşılaşmayı ise İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Sercan Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi’nden Alp Osman Karaosmanoğlu ve İstanbul Bölgesi’nden Enes Berk Güçlü yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise yine İstanbul Bölgesi’nden Batuhan Bayar görevlendirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137