Terziler Odası Başkanlığına Yeniden Erdem Özatlı Seçildi

Elazığ Terziler Odası genel kurulu başkanlık seçimi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Erdem Özatlı yeniden başkan seçildi.

Terziler Odası Başkanlığına Yeniden Erdem Özatlı Seçildi

Elazığ terziler gömlekçiler ve şapkacılar esnaf ve sanatkârlar odası genel kurulu yapıldı.

Divan başkanlığını Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Oda Başkanı Mitat Ulaş yaptı.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Erdem Özatlı yeniden başkan seçildi.

Başkan Özatlı, yaptıkları çalışmamalardan bahsederek yeni bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Özatlı, “Gereken yardımları yaptık 50 Bin liralık faizsiz paralar verildiği zaman esnaflarımıza gereken yardımı yaptık. Bütün evraklarını tamamlayıp teslim ettik. Faizli paranın ertelenmesi için çaba sarf ettik. Burada gerçekten bütün esnaf oda başkanlarımız çaba sarf etti. Maalesef ertelenmedi krediler, KOSGEB kredisine başvurduk onun da ertelenmesi için çaba sarf ettik maalesef oda ertelenmedi. Ben sizlerin bu gayretli burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yakında Fırat Kalkınma Ajansına bir proje sunacağım Allah nasip ederse mesleğimiz dalıyla ilgili onu da yapacağız inşallah Sayın Valimizden, Fırat Kalkınma Ajansıyla, İŞKUR ile beraber yapacağız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gagko
gagko - 2 yıl Önce

bu abiyi küçükken gördüğümde giyim kuşamından dolayı daire başkanı falan sanıyordum meğer ki terziymiş, görünüş olarak terzileri temsil ediyor gerçekten, saygılar güzel abim

SIRADAKİ HABER

banner137