TFF 3. Lig’de Elazığspor 1. E.Karakoçan 2. Grupta Yer Alacak

Temsilcilerimiz Elazığspor ve Elazığ Karakoçan takımlarının da mücadele edeceği TFF 3. Ligde grup kuraları çekildi. Bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor, 18 takımlı 1. Grupta yer alırken, mavi-beyazlı temsilcimiz Elazığ Karakoçan fk ise 19 takımlı 2. Grupta yer aldı.

TFF 3. Lig’de Elazığspor 1. E.Karakoçan 2. Grupta Yer Alacak

TFF 3. Lig'de 2021-2022 sezonu grupları TFF'nin Riva'daki idari merkezinde yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu.

Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen kura çekimi TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Törene kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

2021-2022 sezonunda 55 takımın mücadele edeceği TFF 3. Lig'de müsabakalar 1 ve 3. Grup'ta 18, 2. Grup'ta ise 19 takımla oynanacak. Yeni sezon 4-5 Eylül tarihinde yapılacak maçlarla başlayacak.

Temsilcilerimizden Elazığspor, 18 takımlı 1. Grupta yer alırken, diğer temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK ise 19 takımlı 2. Grupta yer aldı.

Bordo beyazlı temsilcimiz Elazığspor’un yer aldığı 1. Grupta 1954 Kelkit Belediyespor, Arnavutköy Belediye Gençlik ve spor, Artvin Hopaspor, Batman Petrolspor A.Ş, Belediye Kütahyaspor, Bergama Belediyespor, Bursa Yıldırımspor, Çatalca spor, Erbaaspor, Fatsa Belediyespor, Hendekspor, Kahta 02 spor, Karaman Belediye spor, Mamak FK, Nevşehir Belediyespor, Osmaniyespor FK, Sancaktepe FK AŞ takımları yer alırken, Elazığ Karakoçan takımının yer aldığı 2. Grupta ise 52 Orduspor FK, 68 Aksaray Belediyespor, 76 Iğdır Belediyespor, Alanya Kestelspor, Altındağspor, Bayrampaşa spor A.Ş, Çarşambaspor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Düzcespor, Hacettepe spor, Halide Edip Adıvarspor, İskenderunspor A.Ş, Kızılcabölükspor, Kuşadasıspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Siirt il özel idaresi spor, Şile Yıldızspor ve Yomraspor takımları yer alacak…

TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, törende yaptığı konuşmada geçen sezonun pandemi nedeniyle zor koşullar altında geçtiğini ifade ederek, "Bu sene şartlar daha iyiye gidiyor. Sezonu yüzde 50 seyircili başlatmayı istiyoruz. Sizlerin taraftarlarınızın desteğini de arkanıza alarak iyi bir sezon geçirmenizi ümit ediyoruz. Herkese başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137