Elazığ Ticaret Borsası Meclis toplantısı yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve meclis üyelerinin katılımı ile meclis başkanı Memet Emin Ayaz’ın başkanlığında webinar üzerinden gerçekleştirildi.

Pandemi nedeni ile Webinar üzerinden gerçekleştirilen toplantıda Elazığ Ticaret Borsası 2021 Yılı Bütçesi ve planları görüşüldü.

DUMANDAĞ: EKİPLERİMİZLE BİRLİKTE SAHAYA İNDİK

Toplantıda konuşan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Biz sıkıntılı bir yıl geride bıraktık. 2020 yılının başında biz bir 24 Ocak’ta depremi geçirdik. Akabinde virüs ve hastalıklar geçirdik. Borsa olarak depremden sonra hemen sahaya indik. Tüm ekiplerimiz ile birlikte. İlin değişik yerlerine aş evlerimizi kurduk. Hemşehrilerimize günde 3 öğün sıcak yemek dağıttık. Yine de biz personellerimizden, üyelerimizden, arkadaşlarımızdan mahallelere indik fakir ailelere yardım ettik. Gıda yardımı olsun, sıcak yemek olsun tüm hemşehrilerimize biz elimizden geleni yaptık. En kısa zamanda vatandaşlarımıza kavuşturmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI HADİ TUNÇ BEY’E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Dumandağ, “Tarım Bakan Yardımcımız, değerli hemşehrimiz Hadi Tunç ile tarım sektörü ile ilgili, tüm sıkıntılarımızı ilettik. Sıkıntılarımızın hepsiyle birebir ilgilendi. 2020 yılının başından bugüne kadar defalarca Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından buradaki üyelerimize arpa dağıtımı yapıldı. Yine de deprem süresinde ahırı yıkılanlara yem desteği, ahır desteği olsun birebir vatandaşımızın derdiyle ilgilendiler. Bende hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç Bey’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AYAZ: İNŞALLAH CENAP-I ALLAH BÖYLE BİR SIKINTIYI DAHA BİZE YAŞATMAZ

Toplantı sonunda Meclis Toplantısı kapanış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Emin Ayaz, “Elazığ için bir de deprem eklenince daha sıkıntılı geçti. İnşallah Cenap-ı Allah böyle bir sıkıntıyı daha bize yaşatmaz, görmeyiz inşallah. Rabbim 2021 yılının ülkemiz için, dünyamız için, İslam alemi için hayırlı uğurlu etsin. Birlik beraberliğimizi daim kılsın” dedi.