Ticaret Borsası Öğrencilere Yardımda Bulundu

Karakoçan ilçesinde dağıtılan mont ve ayakkabılar ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Ticaret Borsası Öğrencilere Yardımda Bulundu

Ticaret borsası başkanı Mehmet Ali Dumandağ, üniversite sınavını kazanıp dereceye giren ilk 10 öğrencinin de eğitim masraflarını karşılayacaklarının müjdesini verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile Elazığ Ticaret Borsasında bir gelenek haline gelen ve yıllardır devam eden giyim yardımı çerçevesinde bu yıl da Elazığ’da 385 Karakoçan’da 315 olmak üzere toplamda 700 ihtiyaç sahibi öğrenciye kaban ve ayakkabıdan oluşan giyim yardımında bulunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen mont ve ayakkabılar Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali DUMANDAĞ aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

300 ihtiyaç sahibi öğrencimize ulaştıklarının altını çizen Başkan Dumandağ, Bu yardımların büyük bir kısmı odalar birliği tarafından gönderilmiş. İhtiyaç sahiplerini belirliyoruz ve o şekil dağıtıyoruz. TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"10 Öğrenciye Burs Vereceğiz"

Başkan Dumandağ ayrıca, 2017-2018 öğretim yılında Karakoçan Anadolu İmam Hatip Lisesinde dereceye giren ilk 10 öğrenciye eğitim bursu vereceklerini belirtti.

Karakoçan Kaymakamı Mehmet Kocabey ise,  Ticaret Borsası Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize böyle eğitim ve öğretime yönelik destekleri ve katkıları devam edecek inşallah emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye aktardı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 18:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137