Muş Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

DUMANDAĞ: BİZ MUŞ İLE ELAZIĞ OLARAK HER KONUDA FİKİR ZİKİR BİRBİRİMİZE ÇOK YAKINIZ

Misafirlerini makamında ağırlayan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Ticaret Odası Başkanı Sayın Erdal Koç Bey sağ olsun bugün borsamızı ziyarete geldiler. Erdal Bey’de uzun süreden beri eskiden de Ticaret Odası’nda görev yapmış. Yönetim kurulu başkanlığı yapıyor. Tabi biz onun döneminde de o zaman Muş-Elazığ buluşması diye bir program başlatmıştık. Eski Valimiz Muammer Erol Bey’in döneminde, Muş Valisi Erdoğan Bey’in döneminde. O zaman birbirimizi ziyaret etmiştik. Tabi biz Muş ile Elazığ olarak her konuda fikir zikir birbirimize çok yakınız. Sürekli gidip geliyoruz. Bizim Muş’ta borsa olarak çalışma alanımız içerisinde. Ticaret Odası Başkanımız da sağ olsun oradaki bizim tüm üyelerimizden, gidiş gelişlerimizde destek oluyorlar. Ben başkanımıza tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ticaret Odası içerisinde bize oda tahsis ettiler. Orada personelimiz var. Muş’taki faaliyet gösteren üyelerimize birebir oradaki personellerimiz hizmet verecekler. Tabi ki bunun da iyi bir desteğini Ticaret Odası başkanımızdan alıyoruz. Bu vesile ile biz Muş’a yabancı değiliz. Tabi ki zaman zaman biz gidiyoruz, zaman zaman başkanım gil geliyor. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bundan sonra da beraber çalışmalarımıza da başarılar dilerim. Muş iline, Elazığ iline ikimizin de borsa olarak da oda olarak da biz elimizden ne gelirse üyelerimiz için hep beraber çalışıyoruz. ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var’ demişler. Ben başkanımıza ilimize ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim. İnşallah bundan sonra da bizde yakın zamanda gidip başkanımızı mekanında ziyaret ederiz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” ifadelerini kullandı.

KOÇ: ELAZIĞ TİCARET BORSASI BİZİM PAYDAŞIMIZ

Muş Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç ziyarette yaptığı açıklamada, “Bir salgın süreci vardı. Bu süreçten dolayı biz tabi gelemedik. Ali Başkanım bizi sık sık geldi ziyaret etti. Bugün de biz geldik kendisinin misafiri olduk. Elazığ Ticaret Borsası bizim paydaşımız. Biz Muş’ta onların temsilcisiyiz. Ve en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ki Elazığ ve Muş’un kültür farkı birbirine çok yakın. Ve insanlarımız gerçekten Elazığ’ı tercih ediyor Muşlular. Bu da insanların yakınlığıyla alakalı. Ali Başkanım söylerken bir 10 yıl önceye gitti. O dönemin Elazığ Valisi Muammer Bey, Muş Valisi Erdoğan Bektaş beyefendi Elazığ-Muş buluşması adı altında program düzenlemişlerdi. Bizi 3 gün burada misafir ettiler. Gezdik, iş adamlarıyla sohbet ettik, toplantılar yaptık. Çok verimli geçmişti benim için o dönem. Bizim aslında sık sık gelmemiz gerekiyor. Ama maalesef salgından dolayı gelemedik. Bugün buradayız. İnşallah böyle ayda bir olmasa bile ben Ali başkanımı ziyaret edeceğim. Gerçekten çok değer verdiğim bir büyüğüm” şeklinde konuştu.