Ticaret Borsası’ndan Depremzedeler İçin Gıda Yardımı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Aydın Torgut ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber depremin ardından Baskil İlçesi’ne yerleşen vatandaşları ziyaret ederek, gıda yardımında bulundu.

Ticaret Borsası’ndan Depremzedeler İçin Gıda Yardımı

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ deprem sonrasında Baskil’e yerleşen vatandaşlar için toplanan gıda yardımlarını teslim etti.

Meclis Başkanı Aydın Torgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber ilçeye giden Başkan Dumandağ, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ile bir araya geldi.

Malatya’da depremzedelere gıda, battaniye, içecek ve gerekli ihtiyaç malzemelerinin sağlanması hususunda büyük çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Dumandağ, Baskil’e yerleşen depremzede vatandaşlar için gıda yardımında bulunduklarını ifade etti.

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat da, depremin ilk gününden itibaren ilçe merkezi ve köylerde afetzedeleri ağırladıklarını söyledi

İlçedeki temaslarının ardından Başkan Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonra Şehidimiz Polis Memuru Fethi Sekin’in kabrini ziyaret etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137