TKDK’dan 1.2 Milyarlık Yatırım Paketi Müjdesi

TKDK İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz, depremin ve COVİD-19 virüsünün etkilerini ekonomik alanda en aza indirebilmek için 1.2 milyar liralık destek paketinden Elazığ’ın en iyi şekilde faydalanması gerektiğini söyledi.

TKDK’dan 1.2 Milyarlık Yatırım Paketi Müjdesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 11 Mayıs 2020 tarihinde yatırımcılara müjdeyi verdi. Bekir Pakdemirli, “Toplam hibe desteği bütçesi 158 milyon avro yani 1.2 milyar TL olan PARD-II 9. Başvuru Çağrısı için ilana çıktık” dedi.

TKDK Elazığ İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz, “Bakanımızın açıkladığı yatırım paketi müjdesinden inşallah Elazığ en iyi şekilde faydalanacaktır” dedi.

Yılmaz, depremin ve Covid-19 virüsünün etkilerini ekonomik alanda en aza indirebilmek için 1.2 milyar TL’lik destek paketinden Elazığ’ın en iyi şekilde faydalanması gerektiğini söyledi.

YILMAZ: YATIRIMCILARA ULAŞMA SEFERBERLİĞİ İLAN EDECEĞİZ

Yılmaz, “9’un çağrı programında Elazığ’ın en üst derecede faydalanabilmesi için çalışacağız. Şehir olarak ciddi bir deprem felaketi yaşadık. Ardından her tarafı saran ve hala ciddi şekilde etkisini sürdüren bir virüsün ekonomik zararları var. Dokuzuncu çağrı döneminde inşallah ekonomik alanda ciddi atılımların sağlanmasına vesile olacak yatırımların adımlarını atacağız. Yatırımcılara ulaşma seferberliği ilan edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137