AK Parti Elazığ 3. Sıra Milletvekili Tolga Ağar, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.  Ağar’ın seçim çalışmalarındaki durağı önce Saray Camisi esnafları oldu. Ağar, Saray Camisi altında bulunan esnafları ziyaretlerinin ardından 15 Temmuz Demokrasi meydanında bulunan esnafla el sıkıştı.Esnafla buluştu, el sıkıştı, sıkı sıkı sarıldı, fotoğraflarla anı ölümsüzleştirdi.

“ELE ETKİ BABAN SEVGİSİNİ GEÇESİN”

Tolga Ağar’ı karşısında gören bir teyze; “Biz öyle bir milletvekili seçmeliyiz ki ölümüzde de dirimizde de yanımızda olsun. Her şeyde yanımızda olsun. Buralarda bir şeyler olsun. Kaç yıldır buraya bir çivi çakıldı mı? Bir fabrika var mı? Öyle bir baba yiğit olacak ki yeri yerinde oynatsın gardaş. Gözün öpmüşüm Allah işin rast getirsin. Senin telefon numaranı istiyorum şahsen. Babanı da çok seviyorum. Biliyorsun Elazığ halkı arkasındaydı. Ele etki baban sevgisini geçesin gardaş. Burada gördüğüme çok mutlu oldum” dedi.

“SİYASET SADECE KONUŞMA SANATI DEĞİLDİR”

Ziyaretlerini tamamlayan AK Parti 3 Sıra Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar ise “Hemşerilerimizden Allah razı olsun” diyerek sözlerine başlayarak, siyasetin iş yapma sanatı olduğuna vurgu yaptı. Ağar, “Seçim kararı verildikten hemen sonra Elazığ’a geldik. Çalışmalara başladık. Allah razı olsun hemşerilerimizin büyük bir teveccüh ile karşılandık. Akşamları çok keyifli sohbetlerimiz oluyor. Teravihten sonra esnaf ziyaretlerimiz oluyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan davetleri üzerine bütün milletvekili adaylarımız Ankara’da buluştuk. Kendisinin yüksek hitabet gücü ile bizi anlattığı seçim beyannamesini hepimiz içimize sindirerek Ankara’dan buraya geldik” dedi.

“ÇOK FAZLA LAFI EVİRİP DOLATIP KONUŞMAM”

Milletvekili Adayı Tolga Ağar, “Büyük bir teveccüh görüyoruz. Siyaset sadece konuşma sanatı değildir. Siyaset iş yapma sanatıdır. Bizde 16 senelik iktidarı boyunca sayın cumhurbaşkanımızın yaptığı icraatlardı da ortadadır. Bizde bundan sonra ki seçimde 24 Haziran da tam bir güç istiyoruz. Çünkü vakit Türkiye zamanıdır. Vakit Türkiye zamanı olunca yöresel şehirlerde çok büyük atılımlar olacak. Çünkü bu Cumhurbaşkanlığı hükümeti bambaşka bir hizmet getiriyor. Bu çok hızlı bu hızlı hükümet sisteminde bizimde yer lamamız gerek. Bir takım isteklerimiz olduğu zaman ben çok açık ve net konuşuyorum. Çok fazla lafı evirip dolatıp konuşmam. Bizi Ankara’ya 5 Milletvekili arkadaşım ile çok güçlü yollayın ki bizde geri geldiğimiz de hizmetler ile gelelim buraya. Allah izin verirse 24 Haziranda aldığımız sonuçtan sonra çok hızlı bir şekilde Ankara’dan Elazığ’a gelip çalışmaya başlayacağım” ifadelerini kullandı.

VİDEO