Elazığ’ın birçok noktasında toplanan yardımlar depremzedelere ulaştırılmaya devam ediyor.

41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı 41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı da topladığı gıda ve ısınma malzemelerini depremin merkezi Kahramanmaraş ve Adıyaman’a ulaştırmak üzere yola çıkardı.

Siyasi isimlerin ve iş insanlarının yardımlara destek verdiğini ifade eden İYİ Parti Deprem Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Av. İrfan Sönmez, Elazığ’ında depremden olumsuz olarak etkilendiğini ifade etti.

SÖNMEZ: HER NE KADAR ELAZIĞ ÇOK YARA ALMASA DA KEŞKE BU SÜREÇTE OHAL KAPSAMINA ALINSAYDI

İYİ Parti Deprem Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Av. İrfan Sönmez, “ Milletvekili aday adaylarımızdan Abdurrahman Bulut bölgeye iki tane tır gönderdi buraya da bir miktar para gönderdi. Milletvekili adaylarımızdan Faik Öztürk bölgeye bir tır su gönderdi. İzmir’den bir iş adamımız bir kamyon bölgeye yiyecek gönderecek bu akşam biz yönlendireceğiz. Başka bölgelerden arkadaşlarımızın bize gönderdiği yardımlar var. İş adamı Ahmet Saraç hem dükkanını bize açtı hem de büyük miktarda battaniye, yorgan, ekmek ve su yardımı yaparak bu kervana katıldı. Bu hepimize düşen bir görevdir partisine bakmadan mezhebine meşrebine bakmadan insanların yardımına koşmak zorundayız. Her ne kadar Elazığ çok yara almasa da keşke bu süreçte OHAL kapsamına alınsaydı. Elazığ’da esnafın yüzde onu açık. Şehir adeta terkedilmiş durumda. Dolayısıyla insanların faturalarını, kiralarını, vergilerini, sigortalarını ödeyemeyecekler. Elazığ milletvekillerine buradan bir çağrı yapıyoruz lütfen Elazığ’la daha çok ilgilensinler vatandaşın feryatlarına kulak versinler Elazığ’ı sahipsiz bırakmasınlar” dedi.