Toplantıda Milletvekilleri Bulut ve Demirbağ da Yer Aldı

MÜSİAD Elazığ Şubesi üyeleri, milletvekilleri ile birlikte bir araya geldi. Toplantının gündemini şehrin sıkıntıları ve ekonomide yaşananlarla vardı.

Toplantıda Milletvekilleri Bulut ve Demirbağ da Yer Aldı

MÜSİAD Elazığ Şubesi Başkanı Hasan Uzun ve üyeleri, milletvekilleri ile bir araya geldi.

Ekonomide yaşanan dalgalanma ve şehrin sorunlarının konuşulduğu toplantıda MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, istişare halinde oldukları iki konuyu ileterek “ MÜSİAD’IN binasının yeriydi. Onun ile ilgili inşallah projesini hazırlayıp çalışmalarına başlayacağız. Özellik ile başkanımızın Metin Beyin o yere gelmesi ve amacına uluşması noktasında katkılarından dolayı da tüm kamu huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum. Bir başka diğer konu ise Elazığ stattı ile ilgili daha önce onların Ankara’da ki gayret ve çabalarından dolayı projenin devam etmesi sağlanmış. Sayın Cumhurbaşkanımız o desteği vermiş. Bizde genel kurulda ivedilik ile başlaması noktasında katkı sağlamıştık” ifadelerine yer verdi.

 ZÜLFÜ DEMŞRBAĞ “İNŞALLAH SÜRATLİ BİR ŞEKİLDE STAT YAPILACAK, BİTİRİLECEK”

Toplantıya katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ da ilin problemlerinin çözümü noktasına atılan adımların olduğunu vurgulayarak” İlimizin problemlerine çözüm bulma konusunda adımlarımız olacak. Başkanımız da ifade ettiler. Son kızılcı hamam toplantısında milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte talebimiz üzerine Cumhurbaşkanımızın orada aldığımız randevu üzerine yarım saate aşkın bir görüşmemiz oldu. Orada kendileri de bizle görüşmesinden 3 gün öncede stattın ödeneğinin imzalandığını ifade ettiler. İnşallah süratli bir şekilde stat yapılacak, bitirilecek. Uluova sulaması üzerinde özellik ile durduk. Belli konular burada aşmanın gereği yok. Önümüzde ki süreçte burada adımlar atıldıkça netice alındıkça inşallah kamuoyuyla paylaşırız. Ben tekrar MÜSİAD başkanımıza ve MÜSİAD heyetine bu nazik davetinden dolayı teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

 METİN BULUT “MİLLETİN ÇABASI İLE BUNLARIN HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELDİK”

Toplantıda yer alan bir diğer isim.. AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut da, Ekonomide yaşanan sıkıntılarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak “ Bugünler de sorumluluğu en fazla olan Sivil Toplum Örgütlerinden bir tanesi sizlersiniz. Ekonomik ağırlıklı Sivil Toplum Örgütleri. 2002 yılından bugüne bizim iktidarımızın başladığı günden bugüne pek çok saldırı ile atakla karşılaştık. Allaha hamt olsun Hep milletin desteği ile milletin çabası ile bunların hepsinin üstesinden geldik. O gün pek çok farklı yöntem ile bu ülkenin düzenini yıkmayı başaramayanlar bu yakın zaman da farklı bir yöntem denediler. Finansal ataklar ile bu ülkenin düzenini bozmak kazanımlarını geri almak istediler. Bu seferde işadamlarımız buna müsaade etmedi. Esnafımız buna müsaade etmedi. Hatta yastık altında az dahi olsa parası olan vatandaşımız müsaade etmedi” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ
Elazığ - 5 yıl Önce

Bence bu şehrin hiçbir sorunu yoktur.

orhan
orhan @Elazığ - 5 yıl Önce

tamam

SIRADAKİ HABER

banner137