Toplu Taşıma Araçlarında Covid-19 Temizliği Yapıldı

Elazığ Belediyesi ekipleri, Koronavirüs önlemleri kapsamında titizlikle gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını ibadethanelerden çeşmelere otobüs duraklarından toplu taşıma araçlarına her noktada sürdürüyor.

Toplu Taşıma Araçlarında Covid-19 Temizliği Yapıldı

Elazığ Belediyesi ekipleri dezenfektan çalışmalarını sürdürüyor.

OTOBÜS VE ELBÜSLERDE DEZENFEKSİYON

Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ekipleri tarafından, toplu taşıma araçlarını gün içerisinde kullanan vatandaşların, daha hijyenik bir ortamda seyahat etmeleri için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile EBUAŞ bünyesinde hizmet veren otobüs ve ELBÜSLER’in temizliği gerçekleştirildi.

Özellikle vatandaşların temas ettiği kapı kolları, camlar, havalandırma kapakları, koltuklar, tutacaklar ve zemin ilaçlı sularla silinerek dezenfekte edildi. Araçların içi ve dışı yıkandı.

HER SEFER SONRASI STERİLİZASYON

Ayrıca ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında her sefer sonrasında düzenli olarak dezenfeksiyon çalışmasından geçirilen toplu taşıma araçları vatandaşlarımızın sağlığı için daha sağlıklı duruma getiriliyor.

TEDBİRLERE AZAMİ ÖZEN

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, toplum sağlığını korumak ve salgının yayılımını önlemek adına belediye olarak gereken tedbirlerin en üst seviyede alındığı belirtilerek toplu ulaşımın sağlıklı ve güvenli yürütülebilmesi için çalışmalara devam edileceği kaydedildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137