Vatandaşların sıklıkla kullandığı toplu taşıma araçları COVİD-19 tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.

TOROMAN: ŞEHRİMİZDE CİDDİ ANLAMDA SIKINTILARIMIZ VAR

Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, pandemi süresi boyunca toplu taşıma araçlarının sıklıkla dezenfekte edildiğini belirterek, “30 Mart’tan bu güne kadar Koronavirüs yüzünden şehrimizde ciddi anlamda sıkıntılarımız var. ama bu sıkıntıları en aza indirmemiz için elimizden gelen tüm icraatı gösteriyoruz. Gerek şehir içindeki toplu taşıma yapan araçlarımızın, gerek ticari taksilerimizin, gerekse şehir içindeki öğrenci servislerimizin tüm dezenfekte çalışmalarını yapmaya gayret ediyoruz. Biz bunları kendi imkanlarımızla sağladık. Sağ olsun belediyemiz zaman zaman bize destek olmuştur. Esnaflarım adına belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TOROMAN: GÖNÜL RAHATLIĞI İLE TAMAMINA BİNEBİLİRLER

Başkan Toraman, “Kontroller, denetimler yapılabilir ama aynı araç 2-3 sefer durdurulduğu zaman esnaf sıkıntı yaşıyor. Yolcuda. Artık bizim esnafımız bunu kendisine şiar edindi. Bunu yapma mecburiyetinde. Her şeyden önce kendi sağlığı için bunu yapmak zorunda. Gerek toplu taşıma araçlarında gerek ticari taksilerde. Bizlerin yaptığı dezenfekte çalışmalarından sonra kendileri de imkan ve zamanları oldukça araçlarında yapıyorlar. Bunun için şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile tamamına binebilirler. Bugüne kadar Allah kimseye vermesin üyelerimizden böyle hastalık alanımız olmadı. Almaması içinde gayret gösteriyorlar” diye kaydetti.

TOROMAN: BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

İl yönetimine de çağrıda bulunan Başkan Toraman, “Elazığ esnafına yapılacak bir konu var oda kullanılan kredilerin en az 1 yıl ertelenmesi. Bu konuda ciddi anlamda destek sağlanmaları. Bu konuya el atmalarını istiyoruz. Bazı taleplerimiz oldu ona cevap alamadık. Bu işin peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.