Tramvay Hattında Namaz Kıldı, Makinist Bekledi

Tramvay namaz kılan adamı bekledi.

Tramvay Hattında Namaz Kıldı, Makinist Bekledi

İzmir'de bir vatandaş sabah erken saatlerde tramvayın çalışmadığını düşünerek hat üzerindeki çimlerde namazını kılmaya başladı. O esnada adamın namaz kıldığı bölgeye yaklaşan tramvayın makinisti ise klakson çalmadan adamın namazını kılmasını bekledi.

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren İzmir Tramvayı, ilginç bir olaya sahne oldu. Sabah erken saatlerde tramvayın çalışmadığını düşünerek aracını park edip, hat üzerinde bulunan çim alanda namazını kılmaya başlayan bir vatandaş, karşısında tramvayı görünce şoke oldu. Alaybey'den Mavişehir yönüne giden tramvayın makinisti ise klakson çalmadan adamın namazını kılmasını bekledi. Cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntülere toplumun birçok kesiminden olumlu tepkiler geldi.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak olayın herkesçe duyulmasını sağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise “İzmir ve Karşıyaka hoşgörünün ve çağdaşlığın kenti olduğunu bir kez daha gösterdi” diyerek tramvayın makinistine tavrından dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137