Tren Garı Alt Geçidinin Yer Teslimi Yapıldı

Aksaray ve Hicret Mahallelerini çarşı merkezine bağlayan Tren Garı İstasyon alt geçidi için ihale sürecinin tamamlanmasının ardından firmaya garda gerçekleştirilen törenle yer teslimi yapıldı.

Tren Garı Alt Geçidinin Yer Teslimi Yapıldı

Aksaray ve Hicret Mahallelerini çarşı merkezine bağlayan ve yaklaşık 87 yıldır hizmet veren Tren Garı Alt Geçidi, 24 Ocak Depreminin ardından hasar almış ve ulaşıma kapatılmıştı.

Tek yönlü olarak ulaşıma kapanan Altgeçidin yerine yenisinin yapımı için 25 Haziran’da gerçekleştirilen ihalenin ardından ihaleyi kazanan firmaya Elazığ Tren Garı önünde düzenlenen törenle yer teslimi yapıldı.

Devlet Demiryolları 5’inci Bölge Müdürü Aliseydi Felek, yer tesliminin ardından firmaya 300 gün süre tanındığını kaydetti.

Müdür Aliseydi Felek, “Yer teslimi sürecini sizlerin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bundan sonrada bizim demir yollarımızın tamamı alt geçidin üzerinden geçtiği için kısım bu yolları kaldırarak bu inşaatımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Felek, alt geçidin eskisinden çok daha konforlu ve geniş olacağını söyledi.

FELEK: EN KONFORLU ALT GEÇİDİMİZİ HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Felek, “Çok daha iyi daha geniş mümkün olan teknik detaylar bize mümkün kıldığı en konforlu alt geçidimizi Elazığlı hemşehrilemizin hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun. İnşallah en kısa sürede de burada sizinle birlikte yaparız” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Burak23
Burak23 - 3 yıl Önce

Koskoca bölge müdürü altgeçit yer teslim töreni düzenlemiş ne adamlar arkadaş

Nuri
Nuri @Burak23 - 3 yıl Önce

Koskocamı, şakamısın , ufku ve kapasitesi yaptığı işten belli

kjh
kjh - 3 yıl Önce

araç trafiğine kapanması neysede yaya trafiği nasıl olacak onu düşündünüzmü

İhsan
İhsan - 3 yıl Önce

Memleketin en büyük sorunu çapsızlık liyakatsizlik , basiretsizlik,iş bilmezlik ve vizyonsuzluk, 80 sene önce yapılan altgeçitin aynısını aynı kapasitede yapmak nedir? Müdür şaka gibi birde kalkmış kameralara poz vermiş

Nazar boncuğu
Nazar boncuğu - 3 yıl Önce

Tesbih tanesi gibi dizilenlerden Takım elbiseli mi müdür olanı

SIRADAKİ HABER

banner137