Yeni nesil gençlik vakfı olan, her alanda her yaş grubuna yönelik etkinlikler düzenleyen TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörlüğü anneler gününü de unutmadı.

TÜGVA, her yıl mayıs ayının ikinci pazarı olarak kabul edilen "Anneler Günü" münasebetiyle, Fırat Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğini ve Huzur Evini ziyaret ederek kadınlara hediyeler verdi.

Düzenlenen etkinliğe Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin eşi Zerrin Gürgöze ve TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Emel Pirinççi de katıldı ve henüz bu duyguyu yeni tadacak olan, tadan annelerin heyecanına ortak oldular.

Kadın ve Aile Koordinatörü Emel Pirinççi yaptığı açıklamada, "Her alanda, her yaşa uygun etkinlikler yapıyoruz. Bu özel günde annelik duygusunu yeni tadan anneleri ve biz gençlerin sahip çıkması gereken huzur evindeki annelerimizi ziyaret ettik. “Cennet annelerin ayakları altındadır.” hadisinin anlamı tüm annelerin cennete gideceği anlamından çok, evlatların annelerine karşı göstermeleri gereken saygıyı da ima eder. Bu anlamda Allah'ın emirlerine uyup,  annelerimize itaat etmek, saygı göstermek, cennetin önemli bir anahtarıdır ve bu anlamda cennet bütün annelerin ayakları altındadır" dedi.