Bir dizi incelemelerde bulunmak için Elazığ’a gelen TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez ve beraberindekiler Başkan Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Doğan, Bu güzel günlerde bizlere gönlünü açan Başkan Yanılmaz’a teşekkür ederek tüm Elazığlıların ramazan ayını kutladı. Başkan Yanılmaz ise yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti.” Ramazan kardeşliktir, birliktir, beraberliktir, paylaşmaktır, yardımlaşmaktır. Türkiye olarak bunun bütününü yaşarken biz de Elazığlı olarak dolu dolu yaşıyoruz. TÜMSİAD iş adamları derneğimiz inanıyorum ki Türkiye'deki işadamlarımızın gücü aynı zamanda ülkemizin gücünü oluşturuyor. Ben inanıyorum ki TÜMSİAD hem ihracat da hem üretimde Türkiye yeni bir çığır açacak bu açıdan da TÜMSİAD ve yaptığı çalışmalar önemli.”dedi.

Kent Konseyinin İlk Ziyareti Başkan Yanılmaz’a

Geçtiğimiz günlerde olağan kongresini yapan Kent Konseyi Başkanı Murat Ergen ve Yürütme Kurulu Üyeleri Ali Tekataş, Prof.Dr.İsmail Aytaç, Hasan Uzun, Ayşe Keskin, Burak Aslan, Ayhan Atlan, Yavuz Köse, Arif Erol Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ettiler.

Elazığımızı geliştirmek, güzelleştirmek, kalkındırmak, sosyal ve kültürel anlamda katkı sunmak adına bir çok çalışma yapacaklarını belirten Kent Konseyi Başkanı Murat Ergen;”Kent Konseyi ilk ziyaretini Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a gerçekleştirdi. Göreve geldiği ilk günden beri Elazığ’ı birlikte yönetme kültüründen bahsetti hep bu konuda adımlar attı. Bizler de Kent Konseyi olarak bu şehrin geleceği adına bu şehrin daha iyi günlere kavuşabilmesi adına yapılabilecek bütün projelerde şehrimize neler katabiliriz hangi projeleri gerçekleştirebiliriz bunları Belediye Başkanımız ile istişare etmek için buradayız.”dedi.

Ziyarette bir açıklama yapan başkan Yanılmaz ise;” Kent Konseyi Bu Şehrin en önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesidir. Şehirdeki devlet yönetiminde sivil katılım ne kadar fazlaysa o şehir o kadar mutlu bir şehirdir. Bunu sağlayacak olan sivil toplum kuruluşlarımızdan biri de Kent

Konseyidir. Bizler de Elazığ Belediyesi olarak sizin yaptığınız bütün çalışmalarda destekçiniz yardımcınız olacağız.”dedi.