Tunceli'de Korona Tedavisi Gören Dede ve Torunu Taburcu Oldu

Tunceli’de Covid-19 tanısı konulan 6 kişiden dede ve 9 yaşındaki torunu, tedavi gördükleri hastaneden doktor ve hemşirelerin alkışları eşliğinde taburcu edildi.

Tunceli'de Korona Tedavisi Gören Dede ve Torunu Taburcu Oldu

Tunceli’de korona virüs testi pozitif çıkan 6 vakadan iyileşen 58 yaşındaki Metin Demirci ile torunu 9 yaşındaki Atakan'ın tedavileri tamamlandı.

Tunceli Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanan dede ve torunu bugün taburcu edildi. Dede ve torunun taburcu edilmesinin mutluluğunu yaşayan sağlık çalışanları, onları alkışlarla uğurladı. Dede ve torun da sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Dede ve torunun kontrollerine evlerinde devam edileceği belirtilirken, Tunceli Valisi Tuncay Sonel sevindirici haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

TUNCELİ’DE DENETİMLER SÜRÜYOR

Öte yandan, Türkiye genelinde olduğu Tunceli'de de Korona virüs tedbirleri kapsamında sahada bir çok çalışma yapılıyor. Kentte tedbirler kapsamında İl Pandemi Kurulunun tavsiyesi üzerine, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından özel ve ticari araçlarda tek ve çift plaka uygulamasına geçildi. Uygulama nedeniyle kent genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler uygulamalar yapmaya başladı. Tunceli Valisi Tuncay Sonel'de tek çift plakalı uygulaması yapan Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle birlikte denetimlerde bulundu. Denetimlerde Vali Tuncay Sonel ve ekipler tarafından maskesi bulunmayan sürücülere ücretsiz maske dağıtımı da gerçekleştirildi.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 20:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137