Geldiği günden beri toplumun her kesiminin sevgisini kazanan ve Tunceli’nin gelişmesinde büyük katkı sağlayan Tunceli Valisi ve Belediyesi Başkanı Tuncay Sonel toplumun yetişmesinde büyük rolü olan öğretmenleri de unutmadı.

Tunceli Valisi ve Belediyesi Başkanı Tuncay Sonel 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir yemek programı düzenledi. Vali Tuncay Sonel düzenlenen yemekte öğretmenlere büyük sürpriz yaptı.

Vali Sonel düzenlenen yemekte öğretmenlere yaptığı büyük sürpriz Türkiye’ye “Tunceli’de öğretmen olmak vardı!” dedirtti.

Öğretmenlere moral ve motivasyon sağlasın diye kura ile belirlenen 24 öğretmen 4 günlüğüne Fransa’nın başkenti Paris’’e gönderilecek.

“PARİS’TE GÜZEL GÜNLER GEÇİRECEKSİNİZ”

Yapılan sürprizle ilgili açıklamalarda bulunan Tunceli Valisi ve Belediyesi Başkanı Tuncay Sonel, “Pastamızı kıdemli öğretmenlerle, yeni öğretmenlerimizle, çocuklarla beraber, sizlerle beraber keseceğiz. Bu arada birer tane size numara dağıtıldı öğretmenlerimize. Bugün 24 Kasım, bizde istedik ki 24 öğretmenimizi Paris’e gönderelim. Birazdan kuralar çekilecek. 3 akşam 4 gün Paris’te güzel günler geçireceksiniz. Tekrar sizlerin nezdinde bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.