Turan Kurnaz, Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na Aday Olacak Mı?

Harput Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kurnaz açıklamasında, “Bir takım ayak oyunları var. Ben altyapı zeminimi hazırlarsam başım üstüne aday olurum” dedi.

Turan Kurnaz, Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na Aday Olacak Mı?

Harput Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, Kanal Fırat canlı yayınının konuğu oldu.

Furkan Dilaver’in sorularını cevaplandıran Başkan Turan Kurnaz canlı yayında Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na aday olup olmayacağını açıkladı.

KURNAZ: BEN BİR TEVECCÜHÜN OLDUĞUNA İNANIYORUM

Başkan Kurnaz, “Ben Elazığ esnafının sokağından caddesinden geçtiğimde inanın ben çoğu esnafı şahsen tanımıyorum. Fakat gördüklerinde “başkanım nasılsınız” dediklerinde ben sanki tanıyormuşum gibi yapıyorum. Ben bir teveccühün olduğuna inanıyorum. Bu başkanlar düzeyinde, yöneticiler düzeyinde karşılığı olan bir insan olduğuma inanıyorum. Ama netice itibari ile ben birlik başkanlığı bana rant gibi geliyor. Mevcut başkanımız Cemil Bey 22 yıldan beri birlik başkanı. Yaş 80’e dayanmış bu aşamadan sonra başkanın bırakıp gitmesi lazım. Ama yok gidilmiyor. Sizce rant mıdır değil midir? Ben soruyorum maaş almasanız o görevi yapacak mısınız?” dedi.

KURNAZ: AYAK OYUNLARI VAR

Başkan Kurnaz, “Orada bir maaş olmazsa sayın başkan buraya aday olur mu? Bildiğim kadarıyla 3 asgari ücret yani 15 bin TL alıyorlar. Ben diyorum ki maaşı bir tarafa bırakalım. Bu ile bu şehre hizmet edecek ve toplumda karşılığı olan, esnafına gerçekten yarayacak, esnafın bir derdi olduğu zaman çözümüne odaklanacak göreve talipseniz saygı duyarım. Oda başkanlarımız tarafından olsun yöneticiler tarafından olsun takdir 193 kişilik üye ve yönetim kurulunun. Elazığ’ın vebali 193 kişinin üstünde. Ciddi gerçekten hizmet getireceğine inanıyorlarsa olsun başkan. Hiç sorun yok. Ama ben diyorum ki hayır. Bu başkan Turan Kurnaz’da olmayabilir. Berberler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu ve Lokantacılar Oda Başkanı Zülfü Tarhan’a özellikle dile getirdim. Gençsiniz dinamiksiniz buyurun oturun adat olun. Gelen cevap “başkanım biz kazanamayız”.  Böyle olmaz. Oda başkanısınız sizin yaşınız 35-40 bu sizin hakkınız. Açık söyleyeyim Turan Kurnaz’ın da hakkı değil. Burada birlikte bazı ayak oyunları oynanıyor. Bunlar yanlış şeyler. Bir takım ayak oyunları var. Ben altyapı zeminimi hazırlarsam başım üstüne aday olurum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bozkurt
Bozkurt - 2 yıl Önce

Cemil erdeme yeter demenin vakti geldi

Elazığ'lı
Elazığ'lı @Bozkurt - 2 yıl Önce

Turan Kurnaz, dişi ve tırnağı ile buralara geldi. Faydalı ve pozitif, yapıcı bir insandır.
Yakışır.

.
. - 2 yıl Önce

Cemil erdem yıllardır hem oda başkanlığından hem de birlik başkanlığından toplamda aylık 20-30 bin liraya yakın maaş aldı.Bu sene de odayı akrabasına bıraktı.Yine birliğe aday olacak.Yıllardır aldığı bu maaşa karşılık bu şehire ne yaptı?

Oda baskanları
Oda baskanları - 2 yıl Önce

Cemil erdeme oy veren, listesine giren oda baskanlarının insanlığından şüphe ederim

Gakgo23
Gakgo23 - 2 yıl Önce

Haberin başlığı çok ilginç . Elazığın bir çok sorunu var ama bu kişi aday olacak mı diye başlık atmak tam anlamıyla bir numaralı bir habercilik başlığı:)))

Şurup arden
Şurup arden - 2 yıl Önce

Bırakma bizi başgaaan

Aişe gül
Aişe gül - 2 yıl Önce

Hiç birseyi değilim Allah da şahit ancak kredi veren adam cebinden vermedi . Asıl kurnaz ve adamları etrafı soyadına yakışanı yapar . Etrafı iyi der sor sokakta kaç kişi iyi der çevresi ancak ıyi der . Bu benim fikrim Allah a er ve gec fitnelik yapanları görür

Ayşecik
Ayşecik @Aişe gül - 2 yıl Önce

Sen git bi esnafa Cemil Erdemi sor bakalım nasıl kovuyorlar seni, cebinden vermedi tabiki ama inan cebinden bile verecek adam gibi adamdır. Yıllarca elazığda kooperatifçilik yoktu gördük diğerlerini

Komik
Komik - 2 yıl Önce

Kendisi çok genç sanırım 40 yaş falan :)

Aişe gül
Aişe gül - 2 yıl Önce

Cemil erdem başkan iyidir inşAllah da insanlar kurnazlara kanmaz

Çakma ayşe
Çakma ayşe @Aişe gül - 2 yıl Önce

Çakma ayşe noldu sana listede yer mi verdi aylık 2000 tl sponsor buldun kendine galiba cemil erdemin nesi iyi tam olarak seçildiği anda ankaraya kaçacak, esnaf elazığda yalnız kalacak. O kurnaz dediğin adam 5000 kişiye kredi verdi


SIRADAKİ HABER

banner137