Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri Üniversite Evi Mutfağında Hünerlerini Sergiledi

Fırat Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri Üniversite Evi Mutfağında hünerlerini sergiledi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğrencileri Üniversite Evi Mutfağında Hünerlerini Sergiledi

Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri Mutfak Hizmetleri dersi kapsamında Üniversite Evi mutfağında yaptıkları yemeklerle hünerlerini sergiledi.

Öğretim görevlisi Fulya Gülbay nezaretinde Üniversite Evi mutfağında birbirinden güzel yemek ve tatlılar yapan öğrenciler, yaptıkları yemekleri misafirlere ikram ettiler.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim görevlisi Fulya Gülbay, mutfak hizmetleri dersi kapsamında öğrencilerle birlikte Üniversite evi mutfağında öğrenciler tarafından belirlenen yemeklerin ders kapsamında yapıldığını belirterek, öğrencilerin mutfakta dersi uygulamalı olarak yaptıkları zaman daha verimli olduklarını söyledi.

Gülbay son olarak kendilerine her türlü imkânı sağlayan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'a, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tarık Özcan ile Sağlık Kültür Spor Dairesi'ne teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137