Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kongre Divan Başkanlığını Kamu-Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez’in yaptığı genel kurulda Fatih Murat Taşkın’ın tek aday olarak katıldığı liste divan başkanlığına sunuldu.

Delege seçimlerinde belirlenen 100'ün üstünde delegenin oy kullandığı, tek liste ile gidilen kongrede Fatih Murat Taşkın başkanlığındaki liste oyların tamamını aldı.

Eski başkan Talat Efe’den bayrağı devralan Fatih Murat Taşkın Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi'nin yeni başkanı oldu.

TAŞKIN: BU BAYRAĞI EN YÜKSEĞE TAŞIMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yaptığı açıklamada, “Bugün Türk Eğitim-Sen 7. Olağan Kongresini birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştiriyoruz. Kongremize katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Demokratik bir ortamda üç adayla birlikte yürütülen delegelik seçimlerinde yarışan tüm delege adaylarına, diğer başkan adaylarına seçim sürecinde sergilemiş oldukları sendikamıza yakışır tutumlarından dolayı ayı ayrı teşekkür ediyorum. Yine Elazığ şubesinde bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve delegelerine sendikamızın bayrağını her türlü olumsuzluğa ve zorluklara rağmen ileriye taşıdıkları için şükranlarımı iletiyorum. Bizler yeni yönetim kurulu olarak bu bayrağı en yükseğe taşımaya gayret göstereceğiz.” dedi.