Bu kapsamda Sosyal Sorumluluk Komitesi tarafından Adıyaman ili Sümereveler Mahallesi Eğriçayı Parkı Çadır kentinde 1500 kişilik İftar yemeği düzenlendi.

Şube başkanı Fatih Murat Taşkın yaptığı açıklamada; "Sosyal Sorumluk Komisyonumuzun organizasyonu ile toplanan yardımları deprem bölgelerinde yaptığımız iftar programlarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Daha önce Kahramanmaraş ve Malatya'da iftarlarımızı yapmıştık. Bugün de Adıyaman'a 1500 kişilik iftar yemeği getirdik. Devletimiz gerekli tedbirleri almasına rağmen şartlar gerçekten zorlu, ne kadar tedbir alınırsa alınsın çadırlarda hayatını sürdürmeye çalışıyor depremzedeler. Süreç boyunca bize katkı sunan, destek olan vatandaşlarımıza ve hayırseverlere teşekkür ediyorum, ayrıca Türk Eğitim Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar Bey'e de bize eşlik ettiği ve bizlere yardımcı olduğu için teşekkür ederim" dedi. Türk Eğitim Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar ise yardımseverlere ve bu zor zamanlarda bizleri yalnız bırakmayan değerli Elazığlılara teşekkür ederim.” dedi.

Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek Elazığ Klasik Türk Müziği Korosu “Bahar Şarkıları” Konseri Düzenleyecek