Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Eğitim Çalışanlarına Karanfil Dağıttı

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığ’da görev yapan eğitim çalışanlarına karanfil dağıtarak kadınlar gününü kutladı.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Eğitim Çalışanlarına Karanfil Dağıttı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığ’da görev yapan eğitim çalışanlarına Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından karanfil dağıtıldı.

Karanfil dağıtımı esnasında, eğitim çalışanı kadınların dilek ve temennilerini de dinleyen sendika görevlileri, kadınların çalışma şartlarının iyileştirilmesi, kadın eğitim çalışanlarının sorunlarının çözülmesi gibi konularda yerel ve ulusal bazda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından; Toplumsal hayatta kadının yerine büyük önem verdiklerini belirten sendika çalışanları, Türk tarih ve kültüründe, kadının her zaman erkekle birlikte yan yana yol yürüdüğünü ve Türk toplum yapısında kadının vazgeçilemez olduğunu dile getirdi. Günümüzde; Türk kadınını geri planda bırakan zihniyetle, kadınların maruz kaldığı haksızlık ve hukuksuzluklarla baş edebilmenin yolunun tüm kadınların birlikte mücadele etmesi olduğu vurgulandı. Çalışan kadınların bu mücadelesinde Türk Eğitim Sen’in her zaman destek olacağı belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
metin
metin - 2 yıl Önce

yahu bırakın boş işleri. sendikanın görevi kadınlara 5 tl lik karanfil vermek mi? sıkıysa hepsine 5 litrelik yağ verin de görelim. üstelik bu kadınlar günü sadece çalışan kadınların mı? niye kimse ev hanımlarının günün kutlamıyor?

zaza
zaza - 2 yıl Önce

HELAL olsun başkanım başarıların devamını dilerim diğer .

elazığlı
elazığlı @zaza - 2 yıl Önce

zaza ağa işine gelen yandaş sendikayı öv öbürlerini döv sen akil adamsın.

Başkan bir okulu atladınız niye
Başkan bir okulu atladınız niye - 2 yıl Önce

Sayın başkan düşünün neden bir okulu atladınız. Gitmediğiniz bir okul kaldımı diye düşünün...Şayet unuttuysanız telafi edin. Mahsus sa üzersiniz ...

Pardon
Pardon @Başkan bir okulu atladınız niye - 2 yıl Önce

Yok tamam herhangi bir yanlışlık olmamış bilgi eskkliği sadece. Bütün okullara gidilmiş kusura bakmayınız.

SIRADAKİ HABER

banner137