Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Sosyal Medyada Kampanya Başlattı

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Twitter’da #elazigogretmeneviistiyor hasthagı ile kampanya başlattı. Kampanyayla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, Elazığlı vatandaşların desteklerini istedi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Sosyal Medyada Kampanya Başlattı

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın öncülüğünde kampanya başlatıldı.

Başlatılan kampanyada Elazığ’da yeni bir öğretmenevi yapılması ile ilgili paylaşımlar yapılacak.

Kampanya saat 20.00’da başlayacak.

TAŞKIN: DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yaptığı açıklamada, “Elazığ’a yeni bir öğretmenevi yapılmasını istiyoruz. Bu kapsamda saat 20.00’da Twitter’da gündem çalışması başlatacağız. Elazığlı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. İnşallah Elazığ’a yeni bir öğretmen evi yapılır temennisinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından başlatılan #elazigogretmeneviistiyor kampanyası 8 binin üzerinde yapılan paylaşımlarla Türkiye gündeminde yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021, 22:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cihan Başkan
Cihan Başkan - 2 yıl Önce

Ne kadar Elazığ düşmanı varmış hele yorumlara. şimdiye kadar hiç kimse tarafından dile getirilmeyen öğretmenevi sorununu dile getiren Türk Eğitim Sen şube başkanı Fatih Murat beye teşekkür edeceklerine halen art niyetli fesat memleket düşmanı adamları görüyoruz gördükçe Elazığ in niye sahipsiz olduğunu daha iyi anliyoruz..Yazık..

Elazığlı
Elazığlı @Cihan Başkan - 2 yıl Önce

Cihan efendi daha önce gündeme getirilen birşeyi siz gündeme geçirmişsiz gibi yorum yapıyorsunuz .
Sırf gündem yapayım popüleritemi nasıl artırayım olunca insan ona kızıyor.

Harbi Gakgoş
Harbi Gakgoş - 2 yıl Önce

Yorumlara bakıyorum da bu kadar mal bu şehirde nasıl bir araya gelmiş şaşırdım doğrusu, yav adam ne güzel memleketin bir sorununa çözüm öneriyor adamlar ancak hakaret etsin. Topunuz bir araya gelseniz Murat başkanın tırnağı olamazsınız. Daha sizi çok örseleyecek, ele edecek ki kaçacak yer bulamayacaksınız. Helal sana Başkan

Basri
Basri @Harbi Gakgoş - 2 yıl Önce

Semih de evet diyor mu karşı çıkmasın sonra

Gırnatacı Zilfo Gezide
Gırnatacı Zilfo Gezide @Harbi Gakgoş - 2 yıl Önce

Yapma yav klavye delikanlısı

Ali Rıza Yilmaz
Ali Rıza Yilmaz - 2 yıl Önce

Varolasin Fatih Murat Başkanım ..Geldiğin hemen belli etmiş farkini ortaya koymuşsun teşekkür ederiz Elazığ adina..düşman kudurmuş kendini yeyi ..

Mihenk
Mihenk - 2 yıl Önce

Şu ogretmenevlerinde öğretmenden başka herkes kalıyor bence gerek yok öğretmenden başka herkese yer var ama öğretmene yok

NK
NK - 2 yıl Önce

Var olan öğretmen evi hasarlı. Ayrıca millet kiraathanesine çevrilecek. Ayrıca öğretmen evi, milli eğitim müdürlüğü yapılsın deniliyor ama bu milli eğitim müdürü ne iş yapar. Okullar şantiye alanı Resim çektirmekten başka ne yapar.istifa etmeli.

Hasann
Hasann - 2 yıl Önce

Bu kadar memleket düşmanı ne ara bi araya geldi...adam kotu biseymi istemiş rize Tunceli basta olmak uzere yildizli otel tarzinda öğretmenevleri yapildi Elazığdada yapilmasini istemek niye zoruna giderki insanin...hayinsiniz vesselam

Dalton
Dalton - 2 yıl Önce

Var olan yetmiyormu?Ístemiyoruz.Hersey bitti,2. Öğretmen evi mi kaldı?Adama bak! Sanki Hukuk evi,MuhendisEvi, Doktor evi, Eczacı evi v.s. varda,beyefendi 2. cinin peşinde.Bu adamı çok aradınız mı?

Ya
Ya @Dalton - 2 yıl Önce

Ya salak bu yorumu yazan , ya cahil , ya trollüyor herkesi ironi yaparak veya akli dengesi yerinde değildir .. türkiyede adam akıllı öğretmen evi olmayan şehir elazığdır bunu dünya alem biliyor..

Elazığ
Elazığ @Dalton - 2 yıl Önce

Avarel dalton 2 domates 100 gram et al bu işler sana göre değil birde unutma turfanda pekte sağlıklı değildir.

Taner
Taner @Dalton - 2 yıl Önce

biride sanki sana sordu zaten dalton istiyormusun diye...Dalton Dalton konuşup insanın asabini bozma.

Daltona dalan
Daltona dalan @Dalton - 2 yıl Önce

Bu arkadaş kimdir?
Çok aradık bulduk! Belliki seni acıtan bir durum var..

El azizli
El azizli @Dalton - 2 yıl Önce

Kardeş Elaziga bir şey istemek niye zoruna gidiyor Elazığ düşmanımisin. Elazığ öğretmenevi yok ağır hasarlı. Bilmeden niye ağlıyorsun.

Elazığ23
Elazığ23 @Dalton - 2 yıl Önce

Bilmediğiniz konularda konuşmak ne kadar kolay. Öğretmen evi depremde hasar aldığı için şu an hizmet veremiyor. Evet doğru dediğin bir yer var. Öğretmenlere her meslekten daha çok kıymet vermek lazım

Mustafa
Mustafa - 2 yıl Önce

Elazığda en büyük eksiklerden bir tanesidir öğretmen evi eksikliği yıllardır neden çözülmez anlamış ta değilim . Türkiyede en kötü öğretmen evi elazığdaydı tüm ilçelere göre bile daha kötü bir diğer şey de elazığda muhalefet olmadığı için bu güne kadar yapılmamış olan bir hizmettir.. türkiyenin çoğunu gezmiş ve çoğunda da öğretmen evinde kalmış olarak yazıyorum.. semih ışıkverin istemezük ihtiyacımız yok , belediye başkanının birşey istemeyin moralimiz bozuluyor modumuz düşüyor tavrı da hizmet gelmemesinde en büyük etken.. sahipsiz elazığ diyorlar bu kuru kuruya bir söylem veya slogan değil elazığda sorunları sahiplenip samimiyetle ankaraya taşıyıp ödenek çıkarıp çözecek adam sorunu var.. 1 aydır bütçe konuşuluyor ankarada , bütçeye sokulamayan bir şey imkanı yok yapılamaz , istediğimiz kadar yırtakım burda kensimizi yapılamaz . 4 vekilden bu görüşmelere katılıp bir şey isteyen var mı gürsel erol hariç tabi ki yok . O da muhalefette olduğu için inadına yapmazlar anlayacağınız 2022 bütçesinde de elazığa birşey yok..


SIRADAKİ HABER

banner137