Türk Eğitim Sen Hizmet Binası Açılıyor

Türk Eğitim Sen Elazığ hizmet binasının Pazartesi günü açılışı gerçekleşecek. Hizmet binasının açılışı için Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan Elazığ’a gelecek.

Türk Eğitim Sen Hizmet Binası Açılıyor

Elazığ’da Türk Eğitim Sen Hizmet binası açılıyor.

EFE: EN BÜYÜK HEDEFİMİZ KENDİMİZE AİT OLAN BİR HİZMET BİNASININ SATIN ALINMASIYDI

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Talat Efe, “Uzun zamandır 11 yıldır başkanlık yapıyorum. Yönetim olarak en büyük hedefimiz kendimize ait olan bir hizmet binasının satın alınmasıydı. Allah bunu bana nasip etti. Hizmet binası satın aldım. Açılışını genel başkanımız Pazartesi günü 12.30’da yapacak” dedi.

EFE: EMEKLİ OLMAM SENDİKADAN TAMAMEN KOPTUĞUM ANLAMINA GELMEZ

Başkan Efe, “Görevi bırakıyorum emekli olduğum için. Hizmet binasını almam ayrı bir sevinç. Genel başkanıma da açılışını yapacağı için şimdiden kendisine teşekkür ediyorum. Sendikal faaliyetler devam edecek. Türkiye Kamu Sen büyü bir sevdanın, onurlu bir mücadelenin adı. Benim yerime gelecek arkadaşa başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışı. Zaten ben emekli olduğum için aday değildim. 3 aday yarıştılar. Kazanan arkadaşımız Fatih Murat Taşkın. Önümüzdeki hafta Pazar günü olağan genel kurulumuzu yapacağız. Kurulda da başarılar dileceğim. Şimdi de başarılar diliyorum. Emekli olmam sendikadan tamamen koptuğum anlamına gelmez. Ben yeni gelecek arkadaşlara yardım istedikçe her zaman yanlarında olacağım” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
TES VE DİĞERLERİ HEP AYNI
TES VE DİĞERLERİ HEP AYNI - 1 yıl Önce

Memurun üzerinden rant sağlamanın adı sendikacılık oldu. Memur sen, Kamu sen ve diğerleri memurun hakkını almada hepsi kendi geleceği peşinde koştular. Son zamlarda da gördük tiyatroyu. Bazı Memurlar üç kuruş için takla atmasa sendkalar böyle olmaz ..

Takaut
Takaut - 1 yıl Önce

Oynamayan kiz demis yerim dar hele yerinide acin bakalim ne diyecek

SIRADAKİ HABER

banner103

banner109