Türk Eğitim Sen Twitter’da Gündem Çalışması Yapacak

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, saat 19.23’te #ElazigSomutAdimBekliyor hasthagı ile kampanya başlatacak.

Türk Eğitim Sen Twitter’da Gündem Çalışması Yapacak

Geçtiğimiz aylarda #ElazigOgretmeneviniİstiyor başlığı ile Elazığ’ın Öğretmenevi ihtiyacını Türkiye Gündemi’ne sokan ve bu hususta ciddi bir kamuoyu oluşturan Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi yeni bir sosyal medya kampanyası başlatıyor.

19.23’TE YENİ KAMPANYA BAŞLATILACAK

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yarın Elazığ’a gelmesi dolayısıyla okul, öğretmenevi, hizmet binası ve eğitim alanındaki eksikliklerle alakalı olarak #ElazigSomutAdimBekliyor başlığıyla 19.23’te başlayacak olan bir gündem çalışması yapacak.

TAŞKIN: HEMŞERİLERİMİZİN DESTEĞİ İLE MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZIN DUYACAĞI ŞEKİLDE DİLE GETİRECEĞİZ

Bu konuda bir açıklama yapan Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, “Deprem sonrası yıkılan, Mehmet Akif ERSOY Anadolu Lisesi gibi şehrin sembolü olan okulların yerine yapılmaması, yeni kurulan yerleşim yerlerinde okul eksikliklerinin olması, yine yeni yerleşim yerlerindeki okul eksikliklerinden kaynaklı taşımalı eğitim ile alakalı sorunlar yaşanması, öğretmenevi ve il milli eğitim müdürlüğü hizmet binasının olmaması, eğitim öğretim devam ederken okulların güçlendirmeye alınması, okullarda güvenlik ve temizlik personeli sayısında sıkıntı yaşanması gibi sorunları ve bu hususlardaki talepleri hemşerilerimizin desteği ile Milli Eğitim Bakanımızın duyacağı şekilde dile getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sayın başkanım
Sayın başkanım - 2 yıl Önce

Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesinin sahipsizliğini ve hikayesinide lütfen bakan beye aktarın. Ne vars sizde var....Eğitim adına tek çaba gösteren sizsiniz..

Puahahaha
Puahahaha @Sayın başkanım - 2 yıl Önce

zaten ogretmenden baska herkes kaliyor bosver neyinize lazim iyisimi HALKEVİ olsun adi yada MiLLLETEVİ

SIRADAKİ HABER

banner137