Türk Kızılayı Kırtasiye Yardımında Bulundu

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, yüz yüze eğitime başlayan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Hediye dağıtımında bir öğrenciler arasında geçen diyaloglar tebessüme neden oldu.

Türk Kızılayı Kırtasiye Yardımında Bulundu

Türk Kızılay Elazığ Şubesi, yüz yüze eğitime başlayan birinci sınıflara kırtasiye yardımında bulundu.

Köy okullarına giden Türk Kızılay Şube Başkanı Rahman Kızılkaya ve yetkililer, öğrencilere çanta ve içinde kırtasiye malzemesi bulunan hediyeleri dağıttılar.

Hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. 

Başkan Kızılkaya ve öğrenciler arasında geçen diyaloglar ise tebessüme neden oldu.

KIZILKAYA: ÇIKIP İNSANLARIN OLAĞAN HAYATLARA BAŞLAMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, “Covid-19 nedeniyle uzun zamandır ara verilen eğitim ve öğretim dönemine 21 Eylül itibariyle tekrar yeniden başlamış bulunduk.  Eğitim ve öğretim döneminde sadece öğretim hayatlarına ilk adımı atan anaokulu ve ilköğretimler başladı. Bizde bugün eğitim hayatlarına ilk defa adımlarını atan miniklerimizin heyecanlarını ve sevinçlerini paylaşmak adına hem onlarla bu duyguları paylaşmak hem de onlara eğitim ve öğretim setlerini ederek onlara başarılar diledik. Ümidimizi inşallah tez zamanda ara verilen tüm kademelerdeki eğitim ve öğretimin olağan sürece bir an önce kavuşması. Eğitim ve öğretimin tekrar yüz yüze başlaması ve bu süreçten de biran evvel çıkıp insanların olağan hayatlara başlamasını temenni ediyorum” dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137