Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Nükhet Küçükel, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, TÜSİAD destekleriyle Elazığ’a yapılabilecek girişimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“TÜSİAD Ülkemizin Önemli Bir Sivil Toplum Kuruluşudur”

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Elazığ TSO Başkanı Alan, “1974 yılında merhum Dr. Ahmet Küçükel tarafından Ankara’da kurulan ve ülkemizin en eski özel hastanelerinin başında gelen Güven Hastanesini, merhumun kızları çok başarılı bir yönetimle bugün çok önemli bir noktaya getirmişlerdir. Babalarından devraldıkları bayrağı hakkıyla taşıyan Küçükel kardeşlerin başarıları ile bizler gurur duymaktayız. Ayrıca Nükhet Küçükel hanımefendinin TÜSİAD gibi ülkemizin çok önemli bir sivil toplum kuruluşunda Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Sektörü Başkanı olması bizleri gururlandırmıştır. Kendilerine başarılar diliyoruz. TÜSİAD destekleriyle ilimizde başta genç girişimciler olmak üzere, melek yatırımcılar ve proje bazlı destekler konularında görüş alışverişinde bulunulmuş ve yıl içerisinde gerek Elazığ’da gerekse Ankara ve İstanbul’da TÜSİAD Yönetim Kurulu ile istişareler yapılması hususları istişare edilmiştir. Ben bu vesile ile Elazığ için çok değerli bir ziyaret olarak gördüğüm görüşmenin hayırlı olmasını temenni ediyor, Sayın Küçükel şahsında TÜSİAD Başkanı ve Yönetimine teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

“Memleketimize Elimizden Geleni Yapmak İstiyoruz”

Kendisine gösterilen yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nükhet Küçükel de, Başkan Alan’a teşekkür ederek, “Bizler her ne kadar Ankara’da ticareti faaliyetlerimizi sürdürmüş olsak bile gönlümüz ve kalbimiz her zaman Elazığ’da. Neticede dönüp dolaşıp geleceğimiz yine bu topraklardır. Bu nedenle görev almış olduğum TÜSİAD’ın çeşitli destek ve projelerinden ilimiz girişimcilerinin de istifade etmesi hususunda sizlere bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyorum. Sizlerin özellikle son dönemlerde Elazığ ekonomi ve sanayisi için yapmış olduğunuz çok değerli girişimlerinize şahit olmaktayız. Özellikle Elazığ OSB’de yapılacak olan yatırımların sizlerin girişimleriyle artık 6. Bölge desteklerinden yararlanacak olması Elazığ için çok önemli bir hizmet olmuştur. Bu vesile ile sizleri TÜSİAD Yönetimi adına tebrik ediyorum. Bu görüşmemizin de ifade ettiğiniz gibi inşallah ilimiz ve gençlerimiz için hayırlı çalışmalara vesile olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.