Ülgen: Türk Milleti Tek Yürek Halinde Bir Destan Yazdı

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ülgen: Türk Milleti Tek Yürek Halinde Bir Destan Yazdı

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü nedeniyle Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen açıklama yaptı.

ÜLGEN: TÜRK MİLLETİ TEK YÜREK HALİNDE BİR DESTAN YAZDI

Başkan Ülgen, “İnadına milli irade, inadına demokrasi; yüce Türk milleti, 15 Temmuz 2016 gecesi milli iradeye ve demokrasimize yapılan saldırı karşısında tüm kurumlarıyla tek yürek halinde bir destan yazdı. Milletimizin, devletiyle el ele verip, milli iradeyi, demokrasiyi, birlik ve beraberliğini cansiparene savunması, bir daha hiç bir gücün böylesi kalkışmalara cesaret edemeyeceğinin garantisidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ,bu destansı demokrasi savunmasında dirayetli duruş sergileyen halkımıza, TBMM'ne, hükümetimize, güvenlik güçlerimize ve medya kuruluşlarımıza vatanperver mücadelelerinden ötürü minnettarız. Yaşadığımız bu menfur girişimden daha da güçlenerek çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Milli iradeye ve demokrasiye her zamankinden daha çok sahip çıkarak ülkemizin yarınlara daha kararlı bir şekilde yürümesi için son nefesimize kadar var gücümüzle çalışacağız. Tarihe altın harflerle yazılan bu milli irade, yurt ve demokrasi savunmasında  gözünü kırpmadan şehit olan kahramanlarımızı ve gazilerimizi kalbimizin en mutena yerinde sonsuza kadar yaşatacağız. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137