Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Elazığ’da Partilileriyle Buluştu

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ ziyareti öncesinde Elazığ’da partilileriyle bir araya geldi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Elazığ’da Partilileriyle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 13 Kasım’da Elazığ mitingini düzenlemek üzere Elazığ’a gelecek.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Elazığ’a geldi.

Genel Başkan Yıldırım miting öncesi Kültür Park Mamurat'ül Aziz konferans salonunda Elazığ’da partilileriyle bir araya geldi.

Genel Başkanı Ahmet Yıldırım’a, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha Aygen eşlik etti.

Genel başkan Yıldırım, 13 Kasım mitingi için ve Dr. Devlet Bahçeli'nin Elazığ ziyareti ile ilgili görüşlerini ve beklentilerini açıkladı.

YILDIRIM: ELAZIĞ ÜLKÜCÜ HAREKETİN TEMEL TAŞLARINDAN BİR TANESİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “ Elazığ’a gelmekten mutlu oluyoruz. Elazığ ülkücü hareketin temel taşlarından bir tanesi. Çok değerli ülkücülerin yetiştiği çok değerli abilerimizin yetiştiği emek verildiği ve ülkücü hareketin bugünlere gelmesinde çok fazla emeği olan bir ilimizdeyiz. Onun için her geldiğimizde de bu mutluluğumuzu bu düşüncelerimizi de paylaşıyoruz” dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocaklarına giden gençlerin sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

YILDIRIM: OCAĞIMIZA GELEN GENÇLERİMİZİN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTMAYA BAŞLIYOR

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “ Hamdolsun ki elli yılı aşkın bir süredir vermiş olduğumuz mücadelenin sonucunda Bugün ülkücü hareket en güçlü dönemini sizler sayesinde yaşamaya devam ediyor. Ocağımıza gelen gençlerimizin sayısı her geçen gün artmaya başlıyor” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2022, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137