Ülkü Ocakları’ndan, “Aziz Sancar Akademisi” Programı

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı tarafından, Aziz Sancar akademisi programı düzenleyecek… Akemide uzman öğreticiler eşliğinde, hitabet, ekonomi, tarih, siyaset ve felsefe alanlarında verilecek olan derslerle, 2023 lider ülke Türkiye vizyonuna uygun gençlerin yetiştirilmesini hedefleniyor.

Ülkü Ocakları’ndan, “Aziz Sancar Akademisi” Programı

Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığı tarafından, Aziz Sancar Akademisi programı başlatılıyor

Aziz Sancar Akademisi kapsamında, uzman öğreticiler eşliğinde, hitabet, ekonomi, tarih, siyaset ve felsefe alanlarında verilecek olan derslerle, 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonuna uygun gençlerin yetiştirilmesini hedefleyen Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanı Reha Talha Aygen, akademinin içeriğinin tamamlandığını söyledi.

AYGEN: MİLLETİMİZE YÖN VERECEK GENÇLER YETİŞTİRMEYİ KENDİMİZE ESAS VAZİFE BİLDİK

Başkan Aygen, “Ülkü Ocakları Elazığ il başkanlığı olarak gençler adına üstümüze düşen sorumluluğun fazlasıyla farkındayız. Gençlerimizin yolunu aydınlatmak ve vizyonunu geliştirmek için çıktığımız bu kutlu yolda Aziz Sancar Akademi’sinin içeriğini tamamlamış bulunuyoruz. Her sene düzenleyip geleneksel hale getireceğimiz programımızın yegane hedefi Elazığ’dan geleceğin Aziz Sancar’larını çıkarmaktır.  En güçlü silah fikir; en güçlü fikir Türk milliyetçiliğidir sözünü şiar edinen bir teşkilat olarak memleketimize, milletimize yön verecek gençler yetiştirmeyi kendimize esas vazife bildik. Bu mübarek yolda ilgili, ilgisiz; yetkili, yetkisiz tüm kurum ve kuruluşları projemizi ve fikirlerimizi desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137