Elazığ Belediyesi tarafından “Kültür ve Şehir Turlar” gezileri devam ediyor.

Vatandaşlar geziler kapsamında Ulukent Mahalle sakinleri Harput, Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, Çöpten Enerji Üretim Tesisi’ni ziyaret ettiler.

ATLAN: “BAŞKANIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ”

Gezi öncesi bir açıklama yapan Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan, “Ulukent Mahalle sakinleriyle belediyemizin tahsis ettiği lüks araçlarla gezi turumuza başlayacağız. Bu tür etkinlikler ile şehrimizin tanıtımına katkı sağlayan Mücahit Başkan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞ: “YAŞADIĞIMIZ ŞEHRİ TANIMAYA BAŞLADIK”

Geziye katılan Ulukent Mahalle sakinleri ise, “Kültür ve Şehir Turları ile yaşadığımız şehri tanımaya başladık. Belediye Başkanımıza bu tür organizasyonlar yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Elazığ’da yaşıyoruz ancak şehirde böylesi yatırımların yapıldığını bilmiyorduk” ifadelerini kullandı.

VATANDA: “YAPILAN HİZMETLERİ VE TARİHİ YERLERİ GÖRDÜK”

Özellikle Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan Fethi Sekin Mesire Alanı, Çöpten Enerji Üretim Tesisi oldukça güzel olmuş. Bu geziler sayesinde yapılan hizmetleri ve tarihi yerleri gördük. Bu gezi turunu düzenleyen Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.