Uluova’da Kanaletlerin Kaldırılması ve Tarla İçi Yolların Yapılması İşi Sözleşmesi İmzalandı

Elazığ Uluova arazi toplulaştırma sahasındaki kanaletlerin kaldırılması ve tarla içi yolların yapılması işine ait sözleşme imzalandı.

Uluova’da Kanaletlerin Kaldırılması ve Tarla İçi Yolların Yapılması İşi Sözleşmesi İmzalandı

Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü’nde arazi toplulaştırma sahasındaki kanaletlerin kaldırılması ve tarla içi yolların yapılması için sözleşme imzalandı.

Elazığ Uluova Arazi Toplulaştırma Sahasındaki Kanaletlerin Kaldırılması ve Tarla İçi Yolların Yapılması işine ait sözleşme, 14.03.2022 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdür Vekili Dr. Ercan Gerçek ile yüklenici Adalya Müh. Müşav. Hiz. İnş. Eml. Turz. Tic. Ltd. Şti. arasında imzalandı.

“ELAZIĞ İLİMİZ VE VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ Uluova Arazi Toplulaştırma Sahasındaki Kanaletlerin Kaldırılması ve Tarla İçi Yolların Yapılması işine ait sözleşme kapsamında; Elazığ ili Merkeze bağlı; Akçakiraz, Mollakendi, Yurtbaşı Beldesi, Yazıkonak Beldesi Fatih Mah., Yazıkonak Beldesi Konak Mah., Akçakiraz Kıraç Mah., Altınçevre, Güntaşı, Karşıbağ Mahalleleri, Acıpayam, Akmezra, Bahçekapı, Ballıca, Çağlar, Doğankuş, Gözebaşı, Hoşköy, İkitepe(Hozatek), Karasaz, Kavaktepe, Kıraç(Güzelyalı), Kuyulu, Sarıyakup, Sedeftepe, Tadım, Tohumlu, Ürünveren, Yalnız, Yedigöze, Yenice, Yenikapı, Yünlüce köylerine ait toplulaştırması biten 32 adet yerleşim yerinde muhtelif yerlerde toplam 265 km tarla içi ulaşım yolu, 135.000 m³ kazı-dolgu yapılması, kanalet imalatlarının kaldırılması ve diğer muhtelif tarla içi geliştirme hizmetleri işlerine ait imalatlar yapılacaktır. Elazığ ilimiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kinedericli
Kinedericli - 2 yıl Önce

Haber siteniz hazir haber yayinlamak yerine sulama projesinin neden halen yapilmadigiyla ilgili, ilgili kisilerle goruserek haber yapsa daha iyi olmaz mi?
Sundugunuz bu haber sadece uluovada bulunan zamanla yok olmus kanaletlerin kaldirilmasi ve yol yapilmasi haberi. Uluovaya suyun ne zaman kavusacagini merak ediyor insanlar. Bunu haber yapin lutfen.

Necip
Necip - 2 yıl Önce

Kuyulu suya hasret atamızdan dedemizden kalan bahçelerimiz kurudu, tarlaları ekmeye korkuyoruz, daha önce var olan DSİ'ye ait olan artezyenlerin hepsi iptal oldu çalışmıyor ekmeğe muhtaç olduk, Kinederiçli kardeşimizin dediği gibi haber yapan kendisini bişey sananlar suyun ne zaman geleceğini sorun yoksa korkuyormusunuz arpanızmı kesilir, ayrıca Palu ve Kovancılar' a gölet ve kanallar yapılıyor köylere su götürülüyor bizler piç miyiz bu ülkenin evladı değilmişiz yalakalık yapmayın sorunları bir bütün olarak dile getirin Uluova köylerinin bütün vebali ve günahı başta sorumluların ve kendisini medya tanıtanların boynunadır

Yol Yolak
Yol Yolak - 2 yıl Önce

Güzel bir haber ve hayırlı bir hizmet.Yillardir adam tarlasına gidip gelecek yol yok.Bu hizmetle araçlı yaya gider gelir, ektigini, biçtiğini rahatça kimsenin malına zarar vermeden nakledebilir,teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner137